• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Poultry Meat Science » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Poultry Meat Science

ISBN-13: 9780851992372 / Angielski / Twarda / 1999 / 464 str.

R. I. Richardson; G. C. Mead
Poultry Meat Science R. I. Richardson G. C. Mead 9780851992372 CABI Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Poultry Meat Science

ISBN-13: 9780851992372 / Angielski / Twarda / 1999 / 464 str.

R. I. Richardson; G. C. Mead
cena 792,25
(netto: 754,52 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,55
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, color, texture and flavor, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality. The book is the result of the 25th Poultry Science Symposium held at the University of Bristol in September 1997.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Wydawca:
CABI Publishing
Seria wydawnicza:
Poultry Science Symposium Series
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780851992372
Rok wydania:
1999
Numer serii:
000186606
Ilość stron:
464
Waga:
0.97 kg
Wymiary:
24.94 x 17.88 x 3.2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Richardson, R. I. Richardson is affiliated with the University of Br... więcej >
Mead, G. C. Mead is affiliated with The Royal Veterinary Colle... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia