• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Chemistry : A Laboratory Manual » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Chemistry : A Laboratory Manual

ISBN-13: 9780471175438 / Angielski / Miękka / 1998 / 168 str.

Dennis D. Miller
Food Chemistry : A Laboratory Manual Dennis D. Miller 9780471175438 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Chemistry : A Laboratory Manual

ISBN-13: 9780471175438 / Angielski / Miękka / 1998 / 168 str.

Dennis D. Miller
cena 517,52 zł
(netto: 492,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 513,28 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food chemistry is the common chemistry utilized throughout the food and beverage industry. The subject provides the backbone of all food products and is responsible for many of the low fat, low sodium, and other specialty products currently available. Using illustrative experiments, the work provides information common to all food programs.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471175438
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
168
Waga:
0.30 kg
Wymiary:
25.5 x 18.11 x 1.37
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Acids, Bases, and Buffers.

Chemical Leavening Agents.

Properties of Sugars.

Nonenzymatic Browning.

Food Hydrocolloids.

Functional Properties of Proteins.

Lactase.

Enzymatic Browning: Kinetics of Polyphenoloxidase.

Blanching Effectiveness.

Lipid Peroxidation.

Ascorbic Acid: Stability and Leachability.

Hydrolytic Rancidity in Milk.

High–Proformance Liquid Chromatography.

Color Additives.

Plant Pigments.

Meat Pigments.

Meat Tenderizers.

Appendices.

DENNIS D. MILLER, Ph.D., is Professor of Food Science and Nutrition and chair of the Department of Food Science at Cornell University.

A superb educational resource for students of food science and technology

Food Chemistry: A Laboratory Manual is a valuable source of ideas and guidance for students enrolled in food chemistry laboratory courses required as part of an Institute of Food Technologists–approved program in food science and technology. Based on Professor Dennis D. Miller′s popular food chemistry course at Cornell University, it is appropriate for courses offered at both the undergraduate and graduate levels. From buffer systems to enzymatic browning, chemical leavening to meat tenderizers, it covers all topics generally addressed in contemporary food chemistry courses. Chapters feature:
∗ A concise review of important chemical principles
∗ Chemical structures and equations
∗ An experiment illustrating several key aspects of the topic under discussion
∗ A list of apparatus, instruments, reagents, and other materials required to perform the experiment
∗ Illustrated, step–by–step instructions on how to perform the experiment
∗ Data analysis tips and spreadsheet information (where appropriate)
∗ Extensive problem sets to help reinforce key concepts and processes covered
∗ Useful formulas, equations, and calculations
∗ Extensive references to supplementary readings

Companion Web site: Access this site by visiting www.wiley.com/

The Food Chemistry: A Laboratory Manual companion Web site features:
∗ Valuable supplemental material
∗ References from the Manual
∗ Links to other food chemistry sites
∗ Study questions and answers
∗ Lab report templates

Miller, Dennis D. DENNIS D. MILLER, Ph.D., is Professor of Food Scie... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia