Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Understanding Normal and Clinical Nutrition » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2694776]
•
Literatura piękna
[1641667]
więcej...
•
Turystyka
[62116]
•
Informatyka
[141426]
•
Komiksy
[31829]
•
Encyklopedie
[21645]
•
Dziecięca
[515086]
•
Hobby
[106381]
•
AudioBooki
[2007]
•
Literatura faktu
[199771]
•
Muzyka CD
[455]
•
Słowniki
[2691]
•
Inne
[407008]
•
Kalendarze
[1139]
•
Podręczniki
[161160]
•
Poradniki
[408147]
•
Religia
[455007]
•
Czasopisma
[414]
•
Sport
[59437]
•
Sztuka
[224614]
•
CD, DVD, Video
[3701]
•
Technologie
[206332]
•
Zdrowie
[87872]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2498]
•
Puzzle, gry
[3071]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9553]
Kategorie szczegółowe BISAC
Understanding Normal and Clinical Nutrition
ISBN-13
: 9780357368107 / Angielski / Twarda / 2020 / 1120 str.
Sharon Rady Rolfes
;
Kathryn Pinna
;
Eleanor Noss Whitney
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Understanding Normal and Clinical Nutrition
ISBN-13
: 9780357368107 / Angielski / Twarda / 2020 / 1120 str.
Sharon Rady Rolfes
;
Kathryn Pinna
;
Eleanor Noss Whitney
cena
479,50
zł
(netto: 456,67 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 473,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness
>
Diet & Nutrition - Nutrition
Medical
>
Nutrition
Wydawca:
Cengage Learning, Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780357368107
Rok wydania:
2020
Dostępne języki:
Numer serii:
000801882
Ilość stron:
1120
Waga:
2.18 kg
Wymiary:
27.94 x 23.62 x 4.06
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane
Pinna, Kathryn
Kathryn Pinna received her M.S. and Ph.D. in nutri...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: