Polska: New Polish Cooking » książka


• Nauka
 [1687559]
 [1086373]
   więcej

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki w katalogu
Nowe egzemplarze
Codzienna aktualizacja
cen i dostępności
Czas realizacji
pod ceną książki
Książki spoza katalogu
Dostępne nowe i używane
Ceny i terminy w wycenach otrzymywanych na życzenie
Książki są sprowadzane
z zagranicy

Klienci indywidualni
- wymagana przedpłata
Dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



Polska: New Polish Cooking Zuza Zak Laura Edwards 9781849497268 Quadrille Publishing - książka

    

Polska: New Polish Cooking

This is a fresh new take on Polish cooking from young food writer Zuza Zak. The food of Poland has long been overlooked, but the time is right for a reinvention, with an estimated 10 million people of Polish descent living in the US. Zuza presents her contemporary take on Polish cuisine, with lavishly photographed recipes for snacks, party foods, soups, preserves, breads, fish, meat and poultry, salads, and desserts. She places Polish food within the context of the country's history and geography, and tracks how it has developed and adapted to Poland's ever-changing political and economic situation. Polska is a breath of fresh air.

132,56
Rabat: -5%

cena promocyjna 125,93
(netto: 119,94 VAT:  5%)
Termin realizacji zamówienia: 20 dni roboczych.
Darmowa dostawa.

Polska: New Polish Cooking
Zobacz inne książki w promocji: Polonica
Kategorie: Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Polish
Wydawca: Quadrille Publishing
Język: Angielski
ISBN-13: 9781849497268
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 256
Waga: 1.06 kg
Wymiary: 24.89 x 19.3 x 3.3 cm
Oprawa: Twarda
Wolumenów: 01