• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Travel - Food, Lodging & Transportation - Restaurants

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Travel >> Food, Lodging & Transportation - Restaurants

ilość książek w kategorii: 811

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Delivering the Digital Restaurant: The Path to Digital Maturity

ISBN: 9798987666821 / Angielski

ISBN: 9798987666821/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Carl Orsbourn;Meredith Sandland
cena: 127,52 zł

 The Chicago Chef's Table: Extraordinary Recipes from the Windy City Amelia Levin 9781493044382 Rowman & Littlefield
The Chicago Chef's Table: Extraordinary Recipes from the Windy City

ISBN: 9781493044382 / Angielski / Twarda / 224 str.

ISBN: 9781493044382/Angielski/Twarda/224 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Amelia Levin
cena: 128,36 zł

 Hudson Valley Chef's Table: Extraordinary Recipes from Westchester to Columbia County Julia Sexton Andre Baranowski 9781493047086 Lyons Press
Hudson Valley Chef's Table: Extraordinary Recipes from Westchester to Columbia County

ISBN: 9781493047086 / Angielski / Miękka / 256 str.

ISBN: 9781493047086/Angielski/Miękka/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Julia Sexton; Andre Baranowski
cena: 128,36 zł

 Inclusive: THE NEW EXCLUSIVE: How The FOOD SERVICE INDUSTRY Can STOP Leaving MONEY On The Table. Earn More, Risk Less! Gerry Robert Korie Minkus Heather Landex 9788797276303 Heather Landex
Inclusive: THE NEW EXCLUSIVE: How The FOOD SERVICE INDUSTRY Can STOP Leaving MONEY On The Table. Earn More, Risk Less!

ISBN: 9788797276303 / Angielski / Miękka / 208 str.

ISBN: 9788797276303/Angielski/Miękka/208 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Gerry Robert; Korie Minkus; Heather Landex
cena: 129,13 zł

 Virginia Barbecue: A History Joseph R. Haynes 9781531699970 History Press Library Editions
Virginia Barbecue: A History

ISBN: 9781531699970 / Angielski / Twarda / 290 str.

ISBN: 9781531699970/Angielski/Twarda/290 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Joseph R. Haynes
With more than four hundred years of history, Virginians lay claim to the invention of southern barbecue. Native Virginian Powhatan tribes slow roasted meat on wooden hurdles or grills. James Madison hosted grand barbecue parties during the colonial and federal eras. The unique combination of vinegar, salt, pepper, oils and various spices forms the mouthwatering barbecue sauce that was first used by colonists in Virginia and then spread throughout the country. Today, authentic Virginia barbecue is regionally diverse and remains culturally vital. Drawing on hundreds of historical and...
With more than four hundred years of history, Virginians lay claim to the invention of southern barbecue. Native Virginian Powhatan tribes slow roaste...
cena: 130,62 zł

 The Columbus Food Truck Cookbook Renee Casteel Cook Tiffany Harelik 9781540203502 History Press Library Editions
The Columbus Food Truck Cookbook

ISBN: 9781540203502 / Angielski / Twarda / 178 str.

ISBN: 9781540203502/Angielski/Twarda/178 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Renee Casteel Cook; Tiffany Harelik
cena: 130,62 zł

 Billings Food: The Flavorful Story of Montana's Trailhead Stella Fong 9781531698966 History Press Library Editions
Billings Food: The Flavorful Story of Montana's Trailhead

ISBN: 9781531698966 / Angielski / Twarda / 178 str.

ISBN: 9781531698966/Angielski/Twarda/178 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Stella Fong
Billings' local food scene is bootstrapping and standing tall. Renowned restaurants like TEN boast menus that showcase distinctive local ingredients from trout roe to foraged mushrooms. Restaurants and artisans source from centuries-old establishments like the McGowan family farm, which provides grain to Trailhead Spirits distillery. Mingling regional cuisine with the cosmopolitan influences of far-flung cities, homegrown spots like Lilac and Field House garner national attention with their daily dishes. Teppanyaki cooking and innovative global offerings are quickly diversifying the...
Billings' local food scene is bootstrapping and standing tall. Renowned restaurants like TEN boast menus that showcase distinctive local ingredients f...
cena: 130,62 zł

 Hammond's Candies: History Handmade in Denver Mary Corky Treacy Thompson 9781540211781 History Press Library Editions
Hammond's Candies: History Handmade in Denver

ISBN: 9781540211781 / Angielski / Twarda / 162 str.

ISBN: 9781540211781/Angielski/Twarda/162 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mary Corky Treacy Thompson
cena: 130,62 zł

 Arkansas Food: The A to Z of Eating in The Natural State Robinson, Kat 9780999873427 Tonti Press
Arkansas Food: The A to Z of Eating in The Natural State

ISBN: 9780999873427 / Angielski / Miękka / 290 str.

ISBN: 9780999873427/Angielski/Miękka/290 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kat Robinson
cena: 133,12 zł

 Italie - The MICHELIN Guide 2023: Restaurants (Michelin Red Guide) Michelin 9782067257375 Michelin Travel Publications
Italie - The MICHELIN Guide 2023: Restaurants (Michelin Red Guide)

ISBN: 9782067257375 / Włoski / Miękka

ISBN: 9782067257375/Włoski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Michelin
cena: 134,28 zł

 Eating Up Route 66: Foodways on America's Mother Road Baker, T. Lindsay 9780806190693 University of Oklahoma Press
Eating Up Route 66: Foodways on America's Mother Road

ISBN: 9780806190693 / Angielski / Twarda / 448 str.

ISBN: 9780806190693/Angielski/Twarda/448 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
T. Lindsay Baker
cena: 134,32 zł

 Get It While It's Hot: Gas Station, Roadside, and Convenience Cuisine in the U.S. South Constance Bailey Shelley Ingram Casey Kayser 9780807186206 LSU Press
Get It While It's Hot: Gas Station, Roadside, and Convenience Cuisine in the U.S. South

ISBN: 9780807186206 / Angielski / 24-04-2026

ISBN: 9780807186206/Angielski/24-04-2026

Książka dostępna od: 24-04-2026
Constance Bailey; Shelley Ingram; Casey Kayser
Termin ukazania się książki: 24-04-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
136,53 zł
129,70 zł

 Embutidos: Da Sobrevivencia a Gastronomia Breno Raigorodsky 9786555365160 Editora Senac Sao Paulo
Embutidos: Da Sobrevivencia a Gastronomia

ISBN: 9786555365160 / Portugalski / Miękka / 180 str.

ISBN: 9786555365160/Portugalski/Miękka/180 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Breno Raigorodsky
cena: 137,73 zł

 Madison Food: A History of Capital Cuisine Nichole Fromm Jonmichael Rasmus Erika Janik 9781540210982 History Press Library Editions
Madison Food: A History of Capital Cuisine

ISBN: 9781540210982 / Angielski / Twarda / 210 str.

ISBN: 9781540210982/Angielski/Twarda/210 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Nichole Fromm; Jonmichael Rasmus; Erika Janik
Madison's savory ascent as a culinary destination pairs its rich tradition of homegrown bounty with a progressively wider international palate. Sample the fare of Mad City staples like Ella's Deli, Mickies Dairy Bar and the Plaza and enjoy tales of legendary eateries of yore, such as Cleveland's, the Fess and Ovens of Brittany. Visit the farmers' markets that feed the capital city and the unions that have struggled to represent dishwashers and waiters. Slide into a booth with the visionaries who nurtured Madison's food culture, from Gulley to Guthrie and Peck to Piper. Food enthusiasts...
Madison's savory ascent as a culinary destination pairs its rich tradition of homegrown bounty with a progressively wider international palate. Sample...
cena: 138,31 zł

 Lost Restaurants of Houston Paul Galvani Christiane Galvani 9781540228949 History Press Library Editions
Lost Restaurants of Houston

ISBN: 9781540228949 / Angielski / Twarda / 210 str.

ISBN: 9781540228949/Angielski/Twarda/210 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Paul Galvani; Christiane Galvani
cena: 138,31 zł

 A History of Howard Johnson's: How a Massachusetts Soda Fountain Became an American Icon Anthony Sammarco 9781540206459 History Press Library Editions
A History of Howard Johnson's: How a Massachusetts Soda Fountain Became an American Icon

ISBN: 9781540206459 / Angielski / Twarda / 178 str.

ISBN: 9781540206459/Angielski/Twarda/178 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Anthony Sammarco
cena: 138,31 zł

 Classic Restaurants of Oklahoma City David Cathey 9781540201935 History Press Library Editions
Classic Restaurants of Oklahoma City

ISBN: 9781540201935 / Angielski / Twarda / 210 str.

ISBN: 9781540201935/Angielski/Twarda/210 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
David Cathey
cena: 138,31 zł

 Classic Eateries of the Arkansas Delta Kat Robinson Grav Weldon 9781540212139 History Press Library Editions
Classic Eateries of the Arkansas Delta

ISBN: 9781540212139 / Angielski / Twarda / 226 str.

ISBN: 9781540212139/Angielski/Twarda/226 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kat Robinson; Grav Weldon
The Arkansas Delta is fertile ground for delicious food and iconic restaurants. It's a thickly layered culinary landscape built on generations of immigrants, farmers and cooks. Savor Delta tamales at Pasquale's Tamales, Rhoda's Famous Hot Tamales and Smokehouse BBQ. Meet the masters of barbecue like Harold Jones at the James Beard American classic Jones Barbecue Diner in Marianna. Dine where Elvis Presley ate, travel to Bill Clinton's favorite burger joint and cross the roads where Johnny Cash grew up. From legendary catfish havens such as Murry's Restaurant in Hazen to divine drive-ins like...
The Arkansas Delta is fertile ground for delicious food and iconic restaurants. It's a thickly layered culinary landscape built on generations of immi...
cena: 138,31 zł

 The Wisconsin Supper Clubs Story: An Illustrated History, with Relish Faiola, Ron 9781572843035 Agate Midway
The Wisconsin Supper Clubs Story: An Illustrated History, with Relish

ISBN: 9781572843035 / Angielski / Twarda

ISBN: 9781572843035/Angielski/Twarda

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ron Faiola
cena: 138,35 zł

 Wisconsin Supper Clubs: Another Round Ron Faiola 9781572841932 Agate Midway
Wisconsin Supper Clubs: Another Round

ISBN: 9781572841932 / Angielski / Twarda / 224 str.

ISBN: 9781572841932/Angielski/Twarda/224 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ron Faiola
Wisconsin Supper Clubs: Another Round, a sequel to author/photographer Ron Faiola's wildly popular first book on the topic (now in its sixth printing), gives readers a peek inside 50 additional clubs from across the Badger State.

Traveling from the Northwoods to Beloit, Faiola documents some of the most exceptional and long-lived restaurants that embrace the decades-old supper club tradition. These are largely family-owned establishments that believe in old-fashioned hospitality, slow-paced dining, and good scratch cooking.
In this guide, readers will find interviews with supper...

Wisconsin Supper Clubs: Another Round, a sequel to author/photographer Ron Faiola's wildly popular first book on the topic (now in its sixth pr...
cena: 138,35 zł

Pierwsza Podprzednia  37  38  39  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia