ilość książek w kategorii: 248
Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products: Prevention, Practices, and Management
ISBN: 9781774637982 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
430,47 zł |
Regulating Short Food Supply Chains in the EU
ISBN: 9783031693892 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
660,92 zł |
Impact of Climate Change on Livestock Health and Production
ISBN: 9781032428727 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
238,55 zł |
Specialty Crops for Climate Change Adaptation
ISBN: 9783031384011 / Angielski / Miękka Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Specialty crops are defined as fruits and vegetables, tree nuts, dried fruits, horticulture, and nursery crops including floriculture. The value of specialty crop production in the United States accounted for 18.44 % of the $433.569 billion in agriculture cash receipts collected in 2021. In 2020, that ratio was 21.47% of the $363.464 billion. Specialty crops are gaining increasing attention across nation as demonstrated in the 2018 farm bill (Agricultural Act of the 2018 Farm Bill (P.L. 115-334)) with the increased number of provisions addressing specialty crop issues, reflecting their... Specialty crops are defined as fruits and vegetables, tree nuts, dried fruits, horticulture, and nursery crops including floriculture. The value of... |
|
cena:
846,23 zł |
Mass Spectrometry in Food Analysis: Principles and Applications
ISBN: 9789811296239 / Angielski / 27-02-2025 Książka dostępna od: 27-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 27-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
615,96 zł |
Traditional Foods: The Reinvented Superfoods
ISBN: 9783031727566 / Angielski / 13-01-2025 Książka dostępna od: 13-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 13-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1133,63 zł |
Radionuclide Uptake in Food and Consequences for Humans
ISBN: 9789811297502 / Angielski / 24-02-2025 Książka dostępna od: 24-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 24-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
615,96 zł |
Non-Thermal Processing of Functional Foods
ISBN: 9781032557588 / Angielski / 31-12-2024 Książka dostępna od: 31-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 31-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
739,15 zł |