• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Cooking - Regional & Ethnic - Japanese

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Cooking >> Regional & Ethnic - Japanese

ilość książek w kategorii: 541

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Sweet Side of Japan: Matcha Magic - An Amazing Cookbook Featuring 125 Delightfully Creative Recipes for Matcha Desserts, Savory Snacks, and Beverages for Lovers of Japanese Cuisine

ISBN: 9798334163614 / Angielski / Miękka / 128 str.

ISBN: 9798334163614/Angielski/Miękka/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 35,52

 
Mastering the Art of Sushi: 100 Essential Recipes and Techniques: Discover the art of sushi-making with recipes spanning traditional Japanese styles to modern, innovative rolls

ISBN: 9798344830513 / Angielski / Miękka / 98 str.

ISBN: 9798344830513/Angielski/Miękka/98 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 59,83

 
100 Essential Japanese Delights: Recipes to Master the Cuisine

ISBN: 9798864924228 / Angielski / Miękka / 106 str.

ISBN: 9798864924228/Angielski/Miękka/106 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 45,85

 
RAMEN Cuisine Asiatique: Recettes Asiatiques - "Savourez l'Asie: Découvrez les Secrets des Ramens et des Recettes de Délices Asiatiques Authentiques"

ISBN: 9798874113087 / Francuski / Miękka / 160 str.

ISBN: 9798874113087/Francuski/Miękka/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 73,35

 
Recettes Okinawa: Explorez les Délices du Régime Okinawa avec 101 Recettes Authentiques et Équilibrées, Inspirées du Secret de la Longévité

ISBN: 9798882764660 / Francuski / Miękka / 118 str.

ISBN: 9798882764660/Francuski/Miękka/118 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 43,86

 Japanese Patisserie: Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West James Campbell 9781788797191 Ryland Peters & Small
Japanese Patisserie: Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West

ISBN: 9781788797191 / Angielski

ISBN: 9781788797191/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
James Campbell
cena: 110,45

 
Naruto Shippuden: The Official Cookbook

ISBN: 9781974756193 / Angielski

ISBN: 9781974756193/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sanae
cena: 94,98

 
Daikon Dialogues: Investigating the Japanese Radish

ISBN: 9798306978147 / Angielski / Miękka / 190 str.

ISBN: 9798306978147/Angielski/Miękka/190 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 79,78

 
Ein Kompletter Leitfaden F?r Die Zubereitung Von Sushi

ISBN: 9781836877165 / Niemiecki

ISBN: 9781836877165/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Poldi Schmidt
cena: 178,57

 
Heildar Lei?arv?sir Til A? B?a Til Sushi

ISBN: 9781836877172 / Islandzki

ISBN: 9781836877172/Islandzki

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ludvik Blöndal
cena: 172,83

 The Japanese Pantry: From Sake to Soy, Essential Ingredients for Japanese Home Cooking Emiko Davies 9781923239463 Smith Street Books
The Japanese Pantry: From Sake to Soy, Essential Ingredients for Japanese Home Cooking

ISBN: 9781923239463 / Angielski / Miękka / 240 str.

ISBN: 9781923239463/Angielski/Miękka/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Emiko Davies
cena: 150,61

 
Una Gu?a Completa Para Hacer Sushi

ISBN: 9781836877196 / Hiszpański

ISBN: 9781836877196/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Santos Duran
cena: 174,77

 Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips Inge Rylant 9789020978551 Lannoo Publishers
Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips

ISBN: 9789020978551 / Angielski / Twarda / 160 str.

ISBN: 9789020978551/Angielski/Twarda/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Inge Rylant
cena: 100,41

 
Bonito Flakes: The Essence of Umami from Japan

ISBN: 9798307422809 / Angielski / Miękka / 194 str.

ISBN: 9798307422809/Angielski/Miękka/194 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 79,78

 
Osaka: Uncovering the Heart and Soul of Japan's Kitchen City

ISBN: 9798307561737 / Angielski / Miękka / 130 str.

ISBN: 9798307561737/Angielski/Miękka/130 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 51,84

 
Pufferfish Delicate Delicacy: A Handbook for Adventurous Cooks

ISBN: 9798308847427 / Angielski / Miękka / 244 str.

ISBN: 9798308847427/Angielski/Miękka/244 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 79,78

 
The Art of Sushi For Beginners: A Complete Guide to Healthy and Modern Sushi for Everyone

ISBN: 9798308974680 / Angielski / Miękka / 86 str.

ISBN: 9798308974680/Angielski/Miękka/86 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 53,84

 The Wagamama Cookbook Hugo Arnold 9781804193587 Octopus Publishing Group
The Wagamama Cookbook

ISBN: 9781804193587 / Angielski / Twarda / 10-03-2026 / 192 str.

ISBN: 9781804193587/Angielski/Twarda/10-03-2026/192 str.

Książka dostępna od: 10-03-2026
Hugo Arnold
Termin ukazania się książki: 10-03-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
110,45
104,93

 
Introduction to Japanese Cuisine: Nature, History and Culture

ISBN: 9784911188002 / Angielski

ISBN: 9784911188002/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Japanese Culinary Academy; Yoshihiro Murata; Masashi Kuma
cena: 285,08

 
Flavoring and Seasoning: Dashi, Umami, and Fermented Foods

ISBN: 9784911188033 / Angielski

ISBN: 9784911188033/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Japanese Culinary Academy; Yoshihiro Murata; Masashi Kuma
cena: 285,08

Pierwsza Podprzednia  19  20  21  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia