Evde Vegan Ekmek PİŞİrme Sanati
ISBN: 9781836115328 / Turecki Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
190,76 zł |
Kunsten at Bage Veganbr?d Hjemme
ISBN: 9781836115298 / Duński Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
186,43 zł |
Z?kladn? Libanonsk? KuchaŘka
ISBN: 9781836232810 / Czeski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
190,76 zł |
Rise: A Devotion to Whole Grains
ISBN: 9781774712641 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
99,52 zł |
Temel L?bnan Yemek Kİtabi
ISBN: 9781836232797 / Turecki Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
188,51 zł |
Small-Batch Keto Baking Cookbook: Perfect Portions of Low-Carb Breads, Cookies, Cakes, and More
ISBN: 9781685393328 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
56,33 zł |
The Sourdough Bible: The Ultimate Resource for Great Bread at Home
ISBN: 9798890031365 / Angielski / Twarda / 13-01-2025 / 320 str. Książka dostępna od: 13-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 13-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
144,39 zł |
Knead to Know...More: Your Microbakery Handbook
ISBN: 9781911714187 / Angielski / 07-02-2025 Książka dostępna od: 07-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 07-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
96,29 zł |
Bread: The Ultimate Cookbook
ISBN: 9781400348459 / Angielski / 14-01-2025 Książka dostępna od: 14-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 14-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
125,17 zł |
Bring Home the Bakery: Sourdough Recipes for High Hydration Breads, Laminated Pastries and Swedish Buns
ISBN: 9798890031389 / Angielski / Miękka / 29-12-2024 / 160 str. Książka dostępna od: 29-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
91,43 zł |
Miette and the Swedish Midsommar: A Book of Recipes from the Archipelago of Sweden—Foods, Stories, and More
ISBN: 9781642508710 / Angielski / Twarda / 31-12-2024 / 212 str. Książka dostępna od: 31-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 31-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
96,25 zł |
Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
ISBN: 9781572843462 / Angielski / 23-01-2025 Książka dostępna od: 23-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 23-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
72,18 zł |
The Bread Machine Book: 75 Unforgettable, Unfussy Recipes for Every Baker
ISBN: 9780593835432 / Angielski / 04-03-2025 Książka dostępna od: 04-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 04-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
91,43 zł |
3 Doughs, 60 Recipes: Sandwich Bread, Focaccia, Pizza – Easy-to-master Doughs and Delicious Ways to Enjoy Them
ISBN: 9781784887551 / Angielski / 04-03-2025 Książka dostępna od: 04-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 04-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
115,54 zł |
Artisan Italian Baking at Home: 60 Authentic Recipes for Breads, Focaccia, Pizzas, Cakes and More
ISBN: 9798890030825 / Angielski / Twarda / 29-12-2024 / 160 str. Książka dostępna od: 29-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
107,07 zł |