Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
E. D. Hulland - książki
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2863451]
•
Literatura piękna
[1813910]
więcej...
•
Turystyka
[73455]
•
Informatyka
[151831]
•
Komiksy
[35877]
•
Encyklopedie
[22537]
•
Dziecięca
[613548]
•
Hobby
[148517]
•
AudioBooki
[2063]
•
Literatura faktu
[228798]
•
Muzyka CD
[419]
•
Słowniki
[2870]
•
Inne
[436802]
•
Kalendarze
[1574]
•
Podręczniki
[163083]
•
Poradniki
[488538]
•
Religia
[507065]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60342]
•
Sztuka
[238679]
•
CD, DVD, Video
[3734]
•
Technologie
[210385]
•
Zdrowie
[102948]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[3003]
•
Puzzle, gry
[3559]
•
Literatura w języku ukraińskim
[263]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10405]
Kategorie szczegółowe BISAC
Canned Foods; Thermal Processing and Microbiology, 7th Edition
A. C. Hersom E. D. Hulland
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal groups; Biological characteristics - 3. Control of spoilage micro-organisms - Refrigeration; Gas storage; Moisture limitation; Salt; Acid preservatives; Curing; Smoking; Spices; Antibiotics; Fermentation; Air filtration - 4. Containers - Three piece cans; Tinplate; Tin-free steel; Construction of cans; Non-soldered cans; Two piece cans; Easy-open ends; Semi-rigid and flexible packs; Glass containers and closures - 5. Outline of canning operations -...
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal gro...
cena:
919,57
zł
Czytaj nas na: