• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj siÄ™

Ram Krishna Pandey - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piÄ™kna
 [1849509]

  wiÄ™cej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• DzieciÄ™ca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• SÅ‚owniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• PodrÄ™czniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w jÄ™zyku ukraiÅ„skim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Séchage au micro-ondes de piments verts sur plateau : optimisation des paramètres Pandey, Ram Krishna 9786209287411 Editions Notre Savoir
Séchage au micro-ondes de piments verts sur plateau : optimisation des paramètres

Pandey, Ram Krishna
Le piment vert (Capsicum annuum L.) est périssable et se détériore après la récolte ; il est donc nécessaire d'appliquer une technologie post-récolte appropriée pour prolonger la durée de conservation du piment vert. Le modèle exponentiel a décrit de manière satisfaisante le comportement de séchage du piment vert. Le temps de séchage, le taux de déshydratation, le carotène, la chlorophylle et la couleur ont été pris comme variables dépendantes dans l'étude. L'humidité du piment vert frais variait de 523,17 à 871,31 % (d. b.), tandis que la teneur en humidité du piment...
Le piment vert (Capsicum annuum L.) est périssable et se détériore après la récolte ; il est donc nécessaire d'appliquer une technologie post-rÃ...
cena: 245,56
 Essiccazione di peperoncini verdi su vassoi con l'ausilio di microonde: ottimizzazione dei parametri Pandey, Ram Krishna 9786209289972 Edizioni Sapienza
Essiccazione di peperoncini verdi su vassoi con l'ausilio di microonde: ottimizzazione dei parametri

Pandey, Ram Krishna
cena: 245,56
 Suszenie zielonego chili na tacach wspomagane mikrofalami: optymalizacja parametrów Pandey, Ram Krishna 9786209272158 Wydawnictwo Nasza Wiedza
Suszenie zielonego chili na tacach wspomagane mikrofalami: optymalizacja parametrów

Pandey, Ram Krishna
cena: 245,56
 Secagem de pimenta verde em tabuleiros assistida por micro-ondas: otimização de parâmetros Pandey, Ram Krishna 9786209277276 Edições Nosso Conhecimento
Secagem de pimenta verde em tabuleiros assistida por micro-ondas: otimização de parâmetros

Pandey, Ram Krishna
cena: 245,56
ilość książek w kategorii: 14
Pierwsza Podprzednia  1  2 


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatnoÅ›ci

Zobacz:

  • KsiÄ™garnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOÅšCI | USTAWIENIA PRYWATNOÅšCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia