• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Klavs Styrbæk - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Umami: Unlocking the Secrets of the Fifth Taste Klavs Styrbæk 9780231168915 Columbia University Press
Umami: Unlocking the Secrets of the Fifth Taste

Klavs Styrbæk
In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delicious foods. Yet in many parts of East Asia over the past century, an additional flavor has entered the culinary lexicon: umami, a fifth taste impression that is savory, complex, and wholly distinct.

Combining culinary history with recent research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, Mouritsen and StyrbA]k encapsulate what we know to date about the concept of umami, from ancient times to today. Umami can be found...

In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delic...
cena: 153,72
 Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling Klavs Styrbæk 9783030578619 Springer Nature Switzerland AG
Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

Klavs Styrbæk
cena: 121,01
 Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future Klavs Styrbæk 9783030580261 Springer Nature Switzerland AG
Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future

Klavs Styrbæk
cena: 121,01
 Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future Klavs Styrbæk 9783030580292 Springer Nature Switzerland AG
Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future

Klavs Styrbæk
cena: 121,01
 Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling Mouritsen, Ole G. 9783030578640 Springer International Publishing
Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

Mouritsen, Ole G.

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono (つけもの, 漬物). The word, pronounced ‘tskay-moh-noh,’ means ‘something that has been steeped or marinated’ (tsuke—steeped; mono—things). Although tsukemono are usually made from vegetables, some fruits, flowers, and a few rhizomes are also preserved this way; it is, therefore, more accurate to characterize them as ‘pickled foods.’ Their preparation makes use of one or more conservation techniques, involving ingredients such as salt, sugar, vinegar, alcohol, and herbs, in...

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono (つけもの, 漬物). The word, pronounced ‘tskay...

cena: 112,95


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia