• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Berry Farah - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
 La pâtisserie du XXIe siècle: les nouvelles bases Farah, Berry 9782981059727 Editions Berry Farah
La pâtisserie du XXIe siècle: les nouvelles bases

Farah, Berry

Berry Farah a ouvert la voie d'une autre pAtisserie avec son premier livre, « La PAtisserie
Nouvelle ThEorie . Son second ouvrage, «La PAtisserie du XXEme siEcle: Les Nouvelles
Bases, fait entrer dEfinitivement la pAtisserie dans une nouvelle Ere. Dans cet ouvrage, il
revoit l'histoire de la pAtisserie et fait tomber les mythes. Il interroge la tradition d'hier pour
mieux dessiner la tradition de demain. Il revoit toutes les bases, des pAtes aux crEmes, Etablit
de nouvelles rEgles et dEfinit de nouvelles techniques. Les crEmes et les mousses ont

Berry Farah a ouvert la voie d'une autre pAtisserie avec son premier livre, « La PAtisserie
Nouvelle ThEorie . Son second ouvrage, &laq...

cena: 194,22
 NeoCacao Berry Farah Wielfried Hauwel 9782981849106 Editions Berry Farah
NeoCacao

Berry Farah Wielfried Hauwel
cena: 524,38
 NeoCacao Berry Farah Wielfried Hauwel 9782981849113 Editions Berry Farah
NeoCacao

Berry Farah Wielfried Hauwel
cena: 524,38
 Clara Berry Farah 9782981849137 Editions Berry Farah
Clara

Berry Farah
cena: 51,79
 La pâtisserie du XIXe siècle, les matrices Farah, Berry 9782981849182 Editions Berry Farah
La pâtisserie du XIXe siècle, les matrices

Farah, Berry
cena: 77,69
 Petit manuel technologique des glaces pour innover Berry Farah 9782981849199 Editions Berry Farah
Petit manuel technologique des glaces pour innover

Berry Farah
cena: 64,74
 L'histoire de la p?tisserie que l'on ne vous a jamais racont?e Berry Farah 9782981999719 Edition Vol Au Vent
L'histoire de la p?tisserie que l'on ne vous a jamais racont?e

Berry Farah
cena: 73,33
 
La pand?mie: lorsque la science vacille

Berry Farah
cena: 67,44


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia