• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pierre Franey - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Jane Brody's Good Food Book: Living the High-Carbohydrate Way Brody, Jane 9780393331882 W. W. Norton & Company
Jane Brody's Good Food Book: Living the High-Carbohydrate Way

Brody, Jane
cena: 191,96 zł
 Cooking with Craig Claiborne and Pierre Franey: A Cookbook Claiborne, Craig 9780449901304 Ballantine Books
Cooking with Craig Claiborne and Pierre Franey: A Cookbook

Claiborne, Craig
A magnificent collection of New York Times recipes for every taste and any occasion--from two of the foremost food experts in this or any other country

Few people know great cooking like Craig Claiborne and Pierre Franey, and no one can better communicate the creation of fabulous meals using clear and simple techniques and easily available ingredients.

Now the remarkable team that has already given us The New York Times Cookbook, Craig Claiborne's Gourmet Diet, and The New York Times 60-Minute Gourmet offer 600 scrumptious recipes from the pages of The...

A magnificent collection of New York Times recipes for every taste and any occasion--from two of the foremost food experts in this or any ot...
cena: 103,76 zł
 A Chef's Tale: A Memoir of Food, France, and America Franey, Pierre 9780803234697 Bison Books
A Chef's Tale: A Memoir of Food, France, and America

Franey, Pierre
The embodiment of the art and pleasure of French cookery, Pierre Franey (1921 96) was one of the most influential and beloved of America s culinary figures. Before creating his 60-Minute Gourmet column in the New York Times, writing his celebrated cookbooks, and entering our homes via television, Franey presided over the cuisine at two of the greatest French restaurants in America: the legendary Le Pavillon, then La Cote Basque. With style, charm, and affection for his native France and adopted America, Franey takes us into his life in the world of food, interweaving his story with...
The embodiment of the art and pleasure of French cookery, Pierre Franey (1921 96) was one of the most influential and beloved of America s culinary fi...
cena: 76,67 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia