• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Aplicacion del Sistema Haccp » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Aplicacion del Sistema Haccp

ISBN-13: 9783846561607 / Hiszpański / Miękka / 2014 / 68 str.

Speranza Maria Alejandra;Gualdieri Pablo
Aplicacion del Sistema Haccp Speranza Maria Alejandra 9783846561607 Editorial Academica Espanola - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Aplicacion del Sistema Haccp

ISBN-13: 9783846561607 / Hiszpański / Miękka / 2014 / 68 str.

Speranza Maria Alejandra;Gualdieri Pablo
cena 160,21
(netto: 152,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 160,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

El Analisis de Peligros y Puntos Criticos de Control conocido como HACCP es un sistema que permite identificar, evaluar y controlar peligros significativos para la inocuidad de los alimentos. Estos peligros estan asociados con las materias primas y la elaboracion, envasado, almacenamiento, comercializacion y distribucion de un alimento hasta el consumo final. El objetivo de este trabajo fue disenar un Plan HACCP que permita el control de las etapas criticas aplicable a una linea existente de elaboracion de queso mozzarella en una empresa lactea instalada en la zona oeste de la provincia de Buenos Aires. La implementacion de este Plan se basa en las Directrices del Codigo Alimentario Argentino para la aplicacion del sistema HACCP y el estudio de diagnostico en la planta respecto al cumplimiento de los prerrequisitos; las Buenas Practicas de Manufactura (BPM) y los Procedimientos Operativos Estandarizados de Saneamiento (POEs). Al aplicarse los 7 principios del sistema HACCP se encontraron dos Puntos Criticos de Control: la pasteurizacion y el detector de metales y se implementaron.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > General
Wydawca:
Editorial Academica Espanola
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9783846561607
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
68
Waga:
0.11 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.41
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia