• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Millet Alcohol Production Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Millet Alcohol Production Technology

ISBN-13: 9783639862522 / Angielski / Miękka / 2015 / 64 str.

Sethi Nikita
Millet Alcohol Production Technology Sethi Nikita 9783639862522 Scholars' Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Millet Alcohol Production Technology

ISBN-13: 9783639862522 / Angielski / Miękka / 2015 / 64 str.

Sethi Nikita
cena 205,79
(netto: 195,99 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 205,79
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book explains the processing technology of malted and alcoholic beverage. The author has made an attempt to prepare beverage from minor and underutilized Kodo and Little millet. These are the small millets which are often overlooked staple foods for millions living in the harshest, food insecure regions of the developing world. They are rich in micronutrients and account for about 10 % of global millet production. Although standard books dealing with alcoholic beverage production are available, this book is special in terms of practicality it involves and the types of millets used for beverage production. This book has been written in clear and concise language, the text matter supplemented with tables, graphs and photographs has also been included. The process of manufacture was optimized and the beverage was analysed in terms of sensory and chemical parameters. This book contains detailed information on the science of producing malted and alcoholic beverages which will help not only the students but also in beverage industry for the technical personnel, supervisors and other persons who are directly or indirectly associated with this profession.

This book explains the processing technology of malted and alcoholic beverage. The author has made an attempt to prepare beverage from minor and underutilized Kodo and Little millet. These are the small millets which are often overlooked staple foods for millions living in the harshest, food insecure regions of the developing world. They are rich in micronutrients and account for about 10 % of global millet production. Although standard books dealing with alcoholic beverage production are available, this book is special in terms of practicality it involves and the types of millets used for beverage production. This book has been written in clear and concise language, the text matter supplemented with tables, graphs and photographs has also been included. The process of manufacture was optimized and the beverage was analysed in terms of sensory and chemical parameters. This book contains detailed information on the science of producing malted and alcoholic beverages which will help not only the students but also in beverage industry for the technical personnel, supervisors and other persons who are directly or indirectly associated with this profession.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > General
Wydawca:
Scholars' Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783639862522
Rok wydania:
2015
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
64
Waga:
0.10 kg
Wymiary:
22.922.9 x 15.222.9 x 15.2 x 0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Nikita Sethi is a Research Scholar (Dairy Technology) in the Southern Regional Station, ICAR-National Dairy Research Institute, Bengaluru, India. She is specialized in Food Product Processing Technology, Quality Control, HACCP, Food Safety and Quality Management System. She has published several research articles in reputed journals.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia