• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Precipitating Food Proteins Using High-Pressure Carbon Dioxide » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Precipitating Food Proteins Using High-Pressure Carbon Dioxide

ISBN-13: 9783659127045 / Angielski / Miękka / 2012 / 124 str.

Nawal Khorshid
Precipitating Food Proteins Using High-Pressure Carbon Dioxide Nawal Khorshid 9783659127045 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Precipitating Food Proteins Using High-Pressure Carbon Dioxide

ISBN-13: 9783659127045 / Angielski / Miękka / 2012 / 124 str.

Nawal Khorshid
cena 264,53
(netto: 251,93 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 264,53
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In the process of proteins separation, it is important to reduce the consumption of salts, acids and bases for cleaner environment. To reduce the huge waste stream of salts, a high pressure carbon dioxide has been applied to precipitate two types of food proteins: soy protein and milk protein casein. The method is suitable for effective precipitation of both proteins and prevents local pH overshoot, which usually occurs in case of using mineral acids for the precipitation processes. It was possible to achieve 68.3 wt% of soy protein precipitate using 30 bars of pressurized carbon dioxide, at pH of 5.60 and at constant temperature of 22 1oC. While for skimmed milk a precipitate of 67.4wt% casein was achieved using 30 bars of pressurized carbon dioxide, at pH of 6.25 and at a constant temperature of 40 1oC. RP-HPLC was used for the qualitative analysis of soy proteins. This process is considered one of the clean processes which lead to highly purified food proteins which need no further treatments to purify the product, which could be used in food, non food products, athletes and pharmaceutical manufacturing."

In the process of proteins separation, it is important to reduce the consumption of salts, acids and bases for cleaner environment. To reduce the huge waste stream of salts, a high pressure carbon dioxide has been applied to precipitate two types of food proteins: soy protein and milk protein casein. The method is suitable for effective precipitation of both proteins and prevents local pH overshoot, which usually occurs in case of using mineral acids for the precipitation processes. It was possible to achieve 68.3 wt% of soy protein precipitate using 30 bars of pressurized carbon dioxide, at pH of 5.60 and at constant temperature of 22±1oC. While for skimmed milk a precipitate of 67.4wt% casein was achieved using 30 bars of pressurized carbon dioxide, at pH of 6.25 and at a constant temperature of 40±1oC. RP-HPLC was used for the qualitative analysis of soy proteins. This process is considered one of the clean processes which lead to highly purified food proteins which need no further treatments to purify the product, which could be used in food, non food products, athletes and pharmaceutical manufacturing.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659127045
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
124
Waga:
0.19 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.74
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Nawal Khorshid has obtained her ME degree in Chemical and Materials Engineering in 2004 at The University of Auckland, New Zealand. B.Sc. Chemical Engineering at Baghdad University. She worked for the Ministry of Agriculture and Fisheries in Auckland, and as a research engineer for the Iraqi Research Council.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia