• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant

ISBN-13: 9781408890677 / Angielski / Twarda / 2019 / 400 str.

Naved Nasir
Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant Naved Nasir 9781408890677 Bloomsbury Publishing PLC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant

ISBN-13: 9781408890677 / Angielski / Twarda / 2019 / 400 str.

Naved Nasir
cena 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 132,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

An eccentric and charming cookbook from Dishoom, with over 100 recipes from the much-loved restaurants

An eccentric and charming cookbook from Dishoom, with over 100 recipes from the much-loved restaurants.At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with Masala Chai, coolers and cocktails.As you learn to cook the Dishoom menu, you will also be taken on a day-long tour of south Bombay, peppered with much eating and drinking. You'll discover the simple joy of early chai and omelette at Kyani and Co., of dawdling in Horniman Circle on a lazy morning, of eating your fill on Mohammed Ali Road, of strolling on the sands at Chowpatty at sunset or taking the air at Nariman Point at night.This beautiful cookery book and its equally beautiful photography will transport you to Dishoom's most treasured corners of Bombay. Read it, and you will find yourself replete with recipes and stories to share with all who come to your table.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Indian & South Asian
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Cooking > Comfort Food
Wydawca:
Bloomsbury Publishing PLC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781408890677
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
400
Waga:
1.35 kg
Wymiary:
26.67 x 18.54 x 3.56
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Obwoluta

A love letter to Bombay told through food and stories, including their legendary black daal Yotam Ottolenghi

Dishoom serves a much-loved menu of Bombay comfort food and award-winning drinks in beautiful restaurants that each have a unique story. The first Dishoom opened in Covent Garden in 2010, and there are now five restaurants in London, one in Edinburgh, and one in Manchester. Dishoom breaks down barriers by bringing people together over food and drink: in its restaurants, at its events, and through charity (donating a meal for every meal, with 8 million meals donated so far).Shamil and Kavi Thakrar are co-founders of Dishoom and Naved Nasir is Executive Chef. Shamil and Kavi grew up in London, but have spent many years becoming deeply acquainted with Bombay's flavours and quirks and falling in love with the city. Naved worked in various renowned restaurants in Bombay before moving to London to open Dishoom. This is their first cookbook.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia