• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pâtes alimentaires sans gluten à base de riz et de maïs » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pâtes alimentaires sans gluten à base de riz et de maïs

ISBN-13: 9786208978181 / Francuski / Miękka / 2025 / 120 str.

Meryem BOUZIANE
Pâtes alimentaires sans gluten à base de riz et de maïs BOUZIANE, Meryem 9786208978181 Éditions universitaires européennes - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pâtes alimentaires sans gluten à base de riz et de maïs

ISBN-13: 9786208978181 / Francuski / Miękka / 2025 / 120 str.

Meryem BOUZIANE
cena 271,77
(netto: 258,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 272,40
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Le premier objectif de cette étude était d'étudier l'effet du lactosérum (doux et acide) sur la qualité culinaire et sensorielle des spaghettis sans gluten à base d'une formule riz-maïs (2/1). Les niveaux d'incorporation étaient de 25, 50, 75 et 100%. Des pâtes sans gluten sans ajout de lactosérum et des pâtes commerciales à base de blé dur ont été considérées comme des témoins. Le deuxième objectif de lathèse était d'étudier l'effet des sels alcalins (carbonates de sodium et de potassium) et/ou d'isolat de protéines de lactosérum (IPL) sur la qualité des macaronis sans gluten. Les niveaux d'incorporation étaient 0,5 et 1% de sels alcalins, 5% d'IPL et 1% des sels alcalins avec 5% d'IPL. La qualité des macaronis sans gluten a été évaluée en termes de propriétés de viscosité, couleur, caractéristiques géométriques, qualité culinaire, texture et analyse sensorielle.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Éditions universitaires européennes
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786208978181
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
120
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia