wyszukanych pozycji: 18
Insegnamento-apprendimento nelle classi di educazione fisica
ISBN: 9786207254804 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
248,45 zł |
Lehren und Lernen im Sportunterricht
ISBN: 9786207254774 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
248,45 zł |
L'enseignement-apprentissage dans la classe d'?ducation physique
ISBN: 9786207254798 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
248,45 zł |
Ensino-aprendizagem na sala de aula de Educa??o F?sica
ISBN: 9786207254811 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
248,45 zł |
Teaching-Learning in the Physical Education Classroom
ISBN: 9786207254781 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
248,45 zł |
Crafting a Sustainable Future Through Education and Sustainable Development
ISBN: 9781668496053 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
956,26 zł |
Novel Applications and Technologies for the Industrial Exploitation of Algal Derived Marine Bioactives as Nutraceuticals or Pharmaceuticals
ISBN: 9783036570082 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
306,38 zł |
Insects as Food and Food Ingredients: Technological Improvements, Sustainability, and Safety Aspects
ISBN: 9780323955942 / Angielski / Miękka / 2023 Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. Insects as Food and Food Ingredients: Technological Improvements, Sustainability, and Safety Aspects addresses the use of insects as food by following a farm-to-fork approach and covering general aspects concerning farming, processing and the main applications of insects and insect derived ingredients in the food sector. Broken into three sections, this book addresses insect farming, the challenges of processing whole insects, or their fractionation into insect ingredients by the means of conventional and innovative technologies, as well as the biological properties, application, safety,...
Insects as Food and Food Ingredients: Technological Improvements, Sustainability, and Safety Aspects addresses the use of insects as food by following...
|
|
cena:
855,86 zł |
Wine Tourism and Sustainability: The Economic, Social and Environmental Contribution of the Wine Industry
ISBN: 9783031489365 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
|
cena:
576,96 zł |
L\'appellation d\'origine prot?g?e Jumilla
ISBN: 9786205628171 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
198,67 zł |
The Protected Designation of Origin Jumilla
ISBN: 9786205628270 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
198,67 zł |
New Perspectives and Possibilities in Strategic Management in the 21st Century: Between Tradition and Modernity
ISBN: 9781668492628 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
1390,91 zł |
Die gesch?tzte Ursprungsbezeichnung Jumilla
ISBN: 9786205628164 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
198,67 zł |
Strategic Management in the Wine Tourism Industry: Competitive Strategies, Wine Tourism Behaviour and New Strategic Tools
ISBN: 9783031548369 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
|
cena:
615,43 zł |
A Denomina??o de Origem Protegida Jumilla
ISBN: 9786205628188 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
198,67 zł |
The Strategic Paradigm of Csr and Sustainability: A Public-Private Approach
ISBN: 9783031588884 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
|
cena:
653,90 zł |
La denominazione di origine protetta Jumilla
ISBN: 9786205628287 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
198,67 zł |
Numerical Semigroups and Applications
ISBN: 9783030549428 / Angielski / Twarda / 2020 / 138 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
|
cena:
423,10 zł |