• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Concepts of Foodservice Operations and Management » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Concepts of Foodservice Operations and Management

ISBN-13: 9780471284024 / Angielski / Miękka / 1991 / 384 str.

Mahmood A. Khan; Mahmood A. Kahn; Faroque Ed. Shaheer Ed. Shaheer Ed. Faroque Ed. Shahee Khan
Concepts of Foodservice Operations and Management Mahmood A. Khan Mahmood A. Kahn Faroque Ed. Shaheer Ed. Shaheer Ed Khan 9780471284024 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Concepts of Foodservice Operations and Management

ISBN-13: 9780471284024 / Angielski / Miękka / 1991 / 384 str.

Mahmood A. Khan; Mahmood A. Kahn; Faroque Ed. Shaheer Ed. Shaheer Ed. Faroque Ed. Shahee Khan
cena 568,76
(netto: 541,68 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 565,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be the emphasis on systems, which applies to both commercial and institutional operations.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471284024
Rok wydania:
1991
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
384
Waga:
0.81 kg
Wymiary:
24.05 x 19.35 x 2.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Foodservice Systems.

Consumer Needs and Types of Foodservices.

Menus and Menu Planning.

Layout, Design, and Facilities Planning.

Equipment Selection.

Food Purchasing.

Food Receiving and Storage.

Food Sanitation.

Quantity Food Preparation.

Delivery and Service of Food.

Foodservice Management: Functional Aspects.

Foodservice Management: Personnel Aspects.

Appendices.

Index.

Khan, Mahmood A. About the Editors Mahmood A. Khan is Head of the D... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia