• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Madison Chefs: Stories of Food, Farms, and People » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Madison Chefs: Stories of Food, Farms, and People

ISBN-13: 9780299333409 / Angielski / Twarda / 2021 / 264 str.

Lindsay Christians; Chris Hynes
Madison Chefs: Stories of Food, Farms, and People Lindsay Christians Chris Hynes 9780299333409 University of Wisconsin Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Madison Chefs: Stories of Food, Farms, and People

ISBN-13: 9780299333409 / Angielski / Twarda / 2021 / 264 str.

Lindsay Christians; Chris Hynes
cena 141,12
(netto: 134,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 135,14
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Literatura faktu
Kategorie BISAC:
Biography & Autobiography > General
Cooking > Regional & Ethnic - American - Middle Western States
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
University of Wisconsin Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780299333409
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
264
Waga:
0.83 kg
Wymiary:
25.65 x 20.32 x 1.78
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

  • Introduction
  • THE CHEFS
    Tami Lax: Less is More
    Tory Miller: Star Power
    Dan Fox: The Unexpected Farmer 
    Gilbert Altschul: The Self-starter
    Francesco Mangano: The Traditionalist 
    Patrick DePula: Something Borrowed, Something New
    Jonny Hunter: Smash the Hierarchy
    Francesca Hong and Matt Morris: The Next Generation
  • APPENDIX
    Restaurant locations
    Recipes index
    Acknowledgements
    Biographies


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia