wyszukanych pozycji: 25
![]() |
The Physiology of Taste
ISBN: 9781513205861 / Angielski / Twarda / 2021 / 196 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
75,98 |
![]() |
Physiologie Des Geschmacks
ISBN: 9783954540952 / Niemiecki / Miękka / 2014 / 536 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,40 |
![]() |
Physiologie du Go?t
ISBN: 9783563126035 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
398,71 |
![]() |
Physiologie du Go?t
ISBN: 9783563126028 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
318,89 |
![]() |
Physiologie des Geschmacks: Dritte Auflage
ISBN: 9783752528886 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 464 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
318,89 |
![]() |
The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy: in large print
ISBN: 9783387043020 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
278,97 |
![]() |
The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy
ISBN: 9781789434255 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
101,05 |
![]() |
Physiologie du Gout
ISBN: 9783861952770 / Francuski / Twarda / 2010 / 458 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Reedition de la premiere edition (1848).
Reedition de la premiere edition (1848).
|
cena:
478,53 |
![]() |
Physiologie du goût
ISBN: 9791041993246 / Francuski / Miękka / 2024 / 394 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
115,74 |
![]() |
The Handbook of Dining: Corpulency and Leanness Scientifically Considered
ISBN: 9783375054076 / Angielski / Twarda / 2022 / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
278,97 |
![]() |
The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy
ISBN: 9781789434248 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
50,51 |
![]() |
Physiologie des Geschmacks
ISBN: 9783861952787 / Niemiecki / Miękka / 2010 / 536 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Nachdruck der 5. Auflage (1888) des wohl beruhmtesten Kochbuchs aller Zeiten.
Nachdruck der 5. Auflage (1888) des wohl beruhmtesten Kochbuchs aller Zeiten.
|
cena:
278,97 |
![]() |
Physiologie du goût
ISBN: 9783849146665 / Francuski / Twarda / 2012 / 482 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
252,71 |
![]() |
Physiologie des Geschmacks
ISBN: 9783845710709 / Niemiecki / Miękka / 2012 / 536 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Der Geschmack gehort zu einem der funf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit der kulinarischen Genusse eine besondere Bedeutung beigemessen. Brillat-Savarin leistet mit diesem Buch einen enormen Beitrag zum Verstandnis der physikalischen und biochemischen Vorgange, die wahrend des Schmecken vor sich gehen. Uber diese theoretische Betrachtung hinaus gibt er dem Leser auch viele hilfreiche Tipps fur den Haushalt und Rezepte an die Hand.
Der Geschmack gehort zu einem der funf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit der kulinarischen Genusse eine besondere Bedeutung...
|
cena:
200,37 |
![]() |
Physiologie des Geschmacks: Dritte Auflage
ISBN: 9783752528893 / Niemiecki / Twarda / 2021 / 464 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
398,71 |
![]() |
The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy: in large print
ISBN: 9783387043037 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
358,80 |
![]() |
The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy
ISBN: 9780871402004 / Angielski / Miękka / 1948 / 416 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) "An animal swallows its food; a man eats it, but only a man of intelligence knows...how to dine." "The man who gives a dinner for a group of his friends and takes no trouble over what they are to eat is not fit to have any friends." "The discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a new star." The above are a few of the "transcendental" meditations upon cooking as an art and eating as a pleasure which glow throughout the length of Physiologie du Gout. Brillat-Savarin was alive to the necessity of charming and even... "An animal swallows its food; a man eats it, but only a man of intelligence knows...how to dine." "The man who gives a dinner for a ... |
cena:
102,44 |
![]() |
Physiologie du goût
ISBN: 9783849135669 / Francuski / Miękka / 2012 / 482 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
227,44 |
![]() |
The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
ISBN: 9780307390370 / Angielski / Miękka / 2011 / 464 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) A delightful and hilarious classic about the joys of the table, The Physiology of Taste is the most famous book about food ever written. First published in France in 1825 and continuously in print ever since, Jean Anthelme Brillat-Savarin's masterpiece is a historical, philosophical, and epicurean collection of recipes, reflections, and anecdotes on everything and anything gastronomical. Brillat-Savarin--who famously stated "Tell me what you eat and I shall tell you what you are"--shrewdly expounds upon culinary matters that still resonate today, from the rise of the destination... A delightful and hilarious classic about the joys of the table, The Physiology of Taste is the most famous book about food ever written. Fir... |
cena:
68,42 |
![]() |
The Physiology of Taste
ISBN: 9781513268583 / Angielski / Miękka / 2020 / 196 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
37,97 |