Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
La valorisation des boues d'épuration séchées dans la brique de terre cuite. Faisabilité technique et environnementale » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2414730]
•
Literatura piękna
[1602127]
więcej...
•
Turystyka
[62721]
•
Informatyka
[130862]
•
Komiksy
[32139]
•
Encyklopedie
[21695]
•
Dziecięca
[519332]
•
Hobby
[107376]
•
AudioBooki
[2280]
•
Literatura faktu
[198626]
•
Muzyka CD
[785]
•
Słowniki
[2902]
•
Inne
[407704]
•
Kalendarze
[1540]
•
Podręczniki
[154973]
•
Poradniki
[410571]
•
Religia
[445185]
•
Czasopisma
[454]
•
Sport
[55477]
•
Sztuka
[215701]
•
CD, DVD, Video
[3550]
•
Technologie
[180841]
•
Zdrowie
[89302]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[3648]
•
Puzzle, gry
[3409]
•
Literatura w języku ukraińskim
[278]
•
Art. papiernicze i szkolne
[11042]
Kategorie szczegółowe BISAC
La valorisation des boues d'épuration séchées dans la brique de terre cuite. Faisabilité technique et environnementale
ISBN-13
: 9783346172488 / Francuski / Miękka / 2020 / 114 str.
Franck Seukep
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
La valorisation des boues d'épuration séchées dans la brique de terre cuite. Faisabilité technique et environnementale
ISBN-13
: 9783346172488 / Francuski / Miękka / 2020 / 114 str.
Franck Seukep
cena
300,94
zł
(netto: 286,61 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 301,73 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Agriculture - General
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Francuski
ISBN-13:
9783346172488
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
114
Waga:
0.16 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.69
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: