• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

ISBN-13: 9781592534531 / Angielski / Miękka / 2008 / 176 str.

Ciril Hitz
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home Hitz, Ciril 9781592534531 Quarry Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

ISBN-13: 9781592534531 / Angielski / Miękka / 2008 / 176 str.

Ciril Hitz
cena 102,87
(netto: 97,97 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 102,87
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

While "bread" once implied a simple, sliced white loaf from the supermarket, consumers have begun to consider the product in a more sophisticated light. Bread enthusiasts are more aware of the diverse array of high-quality breads than ever before and are seeking out handmade artisan products at local farmers' markets, organic grocery stores, specialty shops even the Internet. Baking Artisan Bread will show that finding these specialty breads is as easy as looking in your own kitchen Baking Artisan Bread provides a simplified, formula-based approach to baking bread at home, making the mixing, the rising, and the baking itself more approachable and less intimidating. With step-by-step full-color process shots and clear directions, chef Ciril Hitz will show you how with just 10 formulas you can create more than 40 different products?"how's that for streamlined?

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Regional & Ethnic - European
Wydawca:
Quarry Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781592534531
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
176
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
25.15 x 20.07 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Hitz, Ciril -->Ciril Hitz is the Department Chair for the Inte... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia