wyszukanych pozycji: 3
![]() |
Fermentieren : Gemüse einfach und natürlich haltbar machen. Praktische Grundlagen. Bewährte Methoden. 140 köstliche Rezepte
ISBN: 9783706625753 / Niemiecki / Twarda / 2018 / 376 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
176,16 zł |
![]() |
Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition: Creative Recipes for Fermenting 72 Vegetables, Fruits, & Herbs in Brined Pickles, Chutneys, Kimchis, K
ISBN: 9781635865394 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
117,56 zł |
![]() |
The Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider
ISBN: 9781635861136 / Angielski / Miękka / 2020 / 336 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. Best-selling authors and fermentation experts Christopher and Kirsten Shockey enter the realm of fermented beverages with this comprehensive guide to making hard cider that features techniques for achieving a wide range of styles and flavours.
Best-selling authors and fermentation experts Christopher and Kirsten Shockey enter the realm of fermented beverages with this comprehensive guide to ...
|
cena:
125,96 zł |