• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chena Panchal » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 28

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Desenvolvimento e avaliação de uma bebida probiótica de amendoim Rajput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Jigar 9786207104277
Desenvolvimento e avaliação de uma bebida probiótica de amendoim

ISBN: 9786207104277 / Portugalski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786207104277/Portugalski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Rajput; Chena Panchal; Jigar Panchal
cena: 271,77

 Sviluppo e valutazione di una bevanda probiotica a base di arachidi Rajput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Jigar 9786207104260
Sviluppo e valutazione di una bevanda probiotica a base di arachidi

ISBN: 9786207104260 / Włoski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786207104260/Włoski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Rajput; Chena Panchal; Jigar Panchal
cena: 271,77

 RESPOSTA DA MOSTARDA A DIFERENTES NÍVEIS E FONTES DE ENXOFRE Patel, Manan, Panchal, Jigar, Panchal, Chena 9786207104390
RESPOSTA DA MOSTARDA A DIFERENTES NÍVEIS E FONTES DE ENXOFRE

ISBN: 9786207104390 / Portugalski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104390/Portugalski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Jigar Panchal; Chena Panchal
cena: 271,77

 Development and Evaluation of Groundnut Probiotic Beverage Rajput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Jigar 9786206767558
Development and Evaluation of Groundnut Probiotic Beverage

ISBN: 9786206767558 / Angielski / Miękka / 100 str.

ISBN: 9786206767558/Angielski/Miękka/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Rajput; Chena Panchal; Jigar Panchal
Groundnut (Arachis hypogaea L.), popularly known as the "King of Oilseeds", is one of the most commercially important oilseeds and cash crops of India and is widely cultivated in Gujarat. Groundnut milk and groundnut milk products have nutritional benefits because of their extreme richness in protein, minerals and essential fatty acids such as linoleic and oleic acids which are considered to be highly valuable in human nutrition. Looking at the above importance of groundnut milk, it was proposed to take up the present study entitled, "Development and Evaluation of Groundnut Probiotic Beverage...
Groundnut (Arachis hypogaea L.), popularly known as the "King of Oilseeds", is one of the most commercially important oilseeds and cash crops of India...
cena: 271,77

 REAKTION VON SENF AUF UNTERSCHIEDLICHE MENGEN UND QUELLEN VON SCHWEFEL Patel, Manan, Panchal, Jigar, Panchal, Chena 9786207104352
REAKTION VON SENF AUF UNTERSCHIEDLICHE MENGEN UND QUELLEN VON SCHWEFEL

ISBN: 9786207104352 / Niemiecki / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104352/Niemiecki/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Jigar Panchal; Chena Panchal
Ein Feldversuch zum Thema "Reaktion von Senf auf verschiedene Mengen und Quellen von Schwefel" wurde auf dem Lehrbauernhof für Agronomie, Chimanbhai Patel College of Agriculture, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Sardarkrushinagar während des Winters 2019-20 durchgeführt. Der Boden des Versuchsfeldes hatte eine lehmige Sandtextur, einen niedrigen Gehalt an organischem Kohlenstoff und verfügbarem Stickstoff, einen mittleren Gehalt an verfügbarem Phosphor und Kali sowie einen niedrigen Gehalt an verfügbarem Schwefel. Der Versuch umfasste zwölf Behandlungskombinationen...
Ein Feldversuch zum Thema "Reaktion von Senf auf verschiedene Mengen und Quellen von Schwefel" wurde auf dem Lehrbauernhof für Agronomie, Chimanbhai ...
cena: 271,77

 Entwicklung einer Verfahrenstechnik für Süßkartoffelmehl Panchal, Jigar, Panchal, Chena, Patel, Manan 9786207104291
Entwicklung einer Verfahrenstechnik für Süßkartoffelmehl

ISBN: 9786207104291 / Niemiecki / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104291/Niemiecki/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
Die Süßkartoffel (Ipomoea batatas L.) ist eine wichtige Knollenpflanze, die zur Familie der Windengewächse (Convolvulaceae) gehört und eine mehrjährige Staude ist, aber als einjährige Pflanze angebaut wird. Die Süßkartoffel ist eine wichtige stärkehaltige Nahrungspflanze. In dieser Studie wurden Süßkartoffelscheiben mit verschiedenen Vorbehandlungen vorbehandelt, wie z.B. Eintauchen in 0,1%iges Kaliummetabisulfit (KMS), Eintauchen in 1%iges Kalziumchlorid (CaCl2) und Blanchieren in heißem Wasser. Die vorbehandelten Süßkartoffelscheiben wurden in einem mechanischen Hordentrockner...
Die Süßkartoffel (Ipomoea batatas L.) ist eine wichtige Knollenpflanze, die zur Familie der Windengewächse (Convolvulaceae) gehört und eine mehrj...
cena: 307,47

 Desenvolvimento de tecnologia de processo para farinha de batata-doce Panchal, Jigar, Panchal, Chena, Patel, Manan 9786207104338
Desenvolvimento de tecnologia de processo para farinha de batata-doce

ISBN: 9786207104338 / Portugalski / Miękka / 100 str.

ISBN: 9786207104338/Portugalski/Miękka/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
cena: 307,47

 Development of Process Technology for Sweet potato Flour Panchal, Jigar, Panchal, Chena, Patel, Manan 9786206767312
Development of Process Technology for Sweet potato Flour

ISBN: 9786206767312 / Angielski / Miękka / 144 str.

ISBN: 9786206767312/Angielski/Miękka/144 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
Sweet potato (Ipomoea batatas L.) is an important tuber crop belonging to family Convolvulaceae and is an herbaceous perennial but cultivated as annual. Sweet potato is an important starchy food crop. It is popularly called "Sakarkand" in India.In this study slices of sweet potato slices were pretreated with different pretreatments such as; dipped in 0.1% w/v Potassium Metabisulfite (KMS), dipped in 1% w/v Calcium Chloride (CaCl2) and blanched in hot water. Pretreated sweet potato slices were dried in a mechanical tray dryer at 50, 55, 60 and 65°C and their drying characteristics such as...
Sweet potato (Ipomoea batatas L.) is an important tuber crop belonging to family Convolvulaceae and is an herbaceous perennial but cultivated as annua...
cena: 307,47

 RÉACTION DE LA MOUTARDE À DIFFÉRENTES TENEURS ET SOURCES DE SOUFRE Patel, Manan, Panchal, Jigar, Panchal, Chena 9786207104376
RÉACTION DE LA MOUTARDE À DIFFÉRENTES TENEURS ET SOURCES DE SOUFRE

ISBN: 9786207104376 / Francuski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786207104376/Francuski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Jigar Panchal; Chena Panchal
Une expérience de terrain sur la "réponse de la moutarde à différents niveaux et sources de soufre" a été menée à la ferme d'instruction agronomique, Chimanbhai Patel College of Agriculture, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Sardarkrushinagar au cours du rabi 2019-20. Le sol du champ expérimental avait une texture de sable limoneux, une faible teneur en carbone organique et en azote disponible, une teneur moyenne en phosphore et en potasse disponibles ainsi qu'une faible teneur en soufre disponible. L'expérience comprenait douze combinaisons de traitements...
Une expérience de terrain sur la "réponse de la moutarde à différents niveaux et sources de soufre" a été menée à la ferme d'instruction agron...
cena: 271,77

 Développement et évaluation d'une boisson probiotique à base d'arachide Rajput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Jigar 9786207104253
Développement et évaluation d'une boisson probiotique à base d'arachide

ISBN: 9786207104253 / Francuski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786207104253/Francuski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Rajput; Chena Panchal; Jigar Panchal
L'arachide (Arachis hypogaea L.), communément appelée le "roi des oléagineux", est l'un des oléagineux et l'une des cultures commerciales les plus importants de l'Inde et est largement cultivée dans le Gujarat. Le lait d'arachide et les produits laitiers à base d'arachide présentent des avantages nutritionnels en raison de leur extrême richesse en protéines, en minéraux et en acides gras essentiels tels que les acides linoléique et oléique, qui sont considérés comme très précieux pour l'alimentation humaine. Compte tenu de l'importance du lait d'arachide, il a été proposé...
L'arachide (Arachis hypogaea L.), communément appelée le "roi des oléagineux", est l'un des oléagineux et l'une des cultures commerciales les plus...
cena: 271,77

 Status of Available Major Nutrients in Soils of Banaskantha District Panchal, Chena, Panchal, Jigar, Patel, Manan 9786206767589
Status of Available Major Nutrients in Soils of Banaskantha District

ISBN: 9786206767589 / Angielski / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786206767589/Angielski/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Chena Panchal; Jigar Panchal; Manan Patel
Soils of Banaskantha district are neutral to moderately alkaline in reaction (pH2.5-7.84) with low soluble salt content (EC 0.35 dS/m). More than 89 per cent soil samples were found to be soluble salt content under safe limit. The organic carbon content in soils of Banaskantha district was low (0.30 per cent). More than 90 per cent soil samples were low in organic carbon content indicating poor fertility of soil.The available nitrogen content in these soils ranged from 47.00 to 376.3 kg/ha with a mean value of 228.4 kg/ha. In general, 84.01 per cent soil samples were deficient while 14.92 per...
Soils of Banaskantha district are neutral to moderately alkaline in reaction (pH2.5-7.84) with low soluble salt content (EC 0.35 dS/m). More than 89 p...
cena: 195,91

 REAKCIYa GORChICY NA RAZLIChNYE UROVNI I ISTOChNIKI SERY Patel', Manan, Panchal, Dzhigar, Panchal, Chena 9786207104406
REAKCIYa GORChICY NA RAZLIChNYE UROVNI I ISTOChNIKI SERY

ISBN: 9786207104406 / Rosyjski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786207104406/Rosyjski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Dzhigar Panchal; Chena Panchal
cena: 271,77

 Entwicklung und Bewertung eines probiotischen Erdnussgetränks Rajput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Jigar 9786207104239
Entwicklung und Bewertung eines probiotischen Erdnussgetränks

ISBN: 9786207104239 / Niemiecki / Miękka / 80 str.

ISBN: 9786207104239/Niemiecki/Miękka/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Rajput; Chena Panchal; Jigar Panchal
Die Erdnuss (Arachis hypogaea L.), die im Volksmund als "König der Ölsaaten" bezeichnet wird, ist eine der kommerziell wichtigsten Ölsaaten und Cash Crops Indiens und wird in Gujarat in großem Umfang angebaut. Erdnussmilch und Erdnussmilchprodukte sind aufgrund ihres extremen Reichtums an Proteinen, Mineralien und essentiellen Fettsäuren wie Linol- und Ölsäure, die als sehr wertvoll für die menschliche Ernährung gelten, von großem Nutzen für die Ernährung. In Anbetracht der oben genannten Bedeutung von Erdnussmilch wurde vorgeschlagen, die vorliegende Studie mit dem Titel...
Die Erdnuss (Arachis hypogaea L.), die im Volksmund als "König der Ölsaaten" bezeichnet wird, ist eine der kommerziell wichtigsten Ölsaaten und Cas...
cena: 271,77

 Développement d'une technologie de traitement de la farine de patate douce Panchal, Jigar, Panchal, Chena, Patel, Manan 9786207104314
Développement d'une technologie de traitement de la farine de patate douce

ISBN: 9786207104314 / Francuski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104314/Francuski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
La patate douce (Ipomoea batatas L.) est une importante culture de tubercules appartenant à la famille des Convolvulaceae ; c'est une plante herbacée vivace, mais cultivée comme annuelle. La patate douce est un important féculent. Dans cette étude, des tranches de patates douces ont été prétraitées avec différents traitements tels que : trempées dans 0,1% de métabisulfite de potassium (KMS), trempées dans 1% de chlorure de calcium (CaCl2) et blanchies dans de l'eau chaude. Les tranches de patates douces prétraitées ont été séchées dans un séchoir mécanique à plateaux à...
La patate douce (Ipomoea batatas L.) est une importante culture de tubercules appartenant à la famille des Convolvulaceae ; c'est une plante herbacé...
cena: 307,47

 Razrabotka i ocenka probioticheskogo napitka iz arahisa Radzhput, Archana, Panchal, Chena, Panchal, Dzhigar 9786207104284
Razrabotka i ocenka probioticheskogo napitka iz arahisa

ISBN: 9786207104284 / Rosyjski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786207104284/Rosyjski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Archana Radzhput; Chena Panchal; Dzhigar Panchal
cena: 271,77

 RESPONSE OF MUSTARD TO DIFFERENT LEVELS AND SOURCES OF SULPHUR Patel, Manan, Panchal, Jigar, Panchal, Chena 9786206767268
RESPONSE OF MUSTARD TO DIFFERENT LEVELS AND SOURCES OF SULPHUR

ISBN: 9786206767268 / Angielski / Miękka / 124 str.

ISBN: 9786206767268/Angielski/Miękka/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Jigar Panchal; Chena Panchal
A field experiment on "Response of mustard to different levels and sources of sulphur" was carried out at Agronomy Instructional Farm, Chimanbhai Patel College of Agriculture, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Sardarkrushinagar during rabi 2019-20. The soil of the experimental field was loamy sand in texture, low in organic carbon and available nitrogen, medium in available phosphorus and potash as well as low in available sulphur. The experiment comprising of twelve treatment combinations comprising four sources (Gypsum; Bentonite; SSP and Cosavet) and three levels (20 kg...
A field experiment on "Response of mustard to different levels and sources of sulphur" was carried out at Agronomy Instructional Farm, Chimanbhai Pate...
cena: 271,77

 Razrabotka tehnologii proizwodstwa muki iz sladkogo kartofelq Panchal, Dzhigar, Panchal, Chena, Patel', Manan 9786207104345
Razrabotka tehnologii proizwodstwa muki iz sladkogo kartofelq

ISBN: 9786207104345 / Rosyjski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104345/Rosyjski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Dzhigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
cena: 307,47

 RISPOSTA DELLA SENAPE A DIVERSI LIVELLI E FONTI DI ZOLFO Patel, Manan, Panchal, Jigar, Panchal, Chena 9786207104383
RISPOSTA DELLA SENAPE A DIVERSI LIVELLI E FONTI DI ZOLFO

ISBN: 9786207104383 / Włoski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786207104383/Włoski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Manan Patel; Jigar Panchal; Chena Panchal
cena: 271,77

 Sviluppo della tecnologia di processo per la farina di patate dolci Panchal, Jigar, Panchal, Chena, Patel, Manan 9786207104321
Sviluppo della tecnologia di processo per la farina di patate dolci

ISBN: 9786207104321 / Włoski / Miękka / 100 str.

ISBN: 9786207104321/Włoski/Miękka/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jigar Panchal; Chena Panchal; Manan Patel
cena: 307,47

 Risposta del mais a diverse date di semina e livelli di fertilità Damor, Navdeepkumar, Patel, G. N., Panchal, Chena 9786207141593
Risposta del mais a diverse date di semina e livelli di fertilità

ISBN: 9786207141593 / Włoski / Miękka / 2024 / 92 str.

ISBN: 9786207141593/Włoski/Miękka/2024/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Navdeepkumar Damor; G. N. Patel; Chena Panchal
cena: 195,91

 1  2  Następna

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia