Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Let it Smoke: The Best Meat Grilling Recipes from a Pit Boss that Will Blow Your Mind in a Meal » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2882877]
•
Literatura piękna
[1829097]
więcej...
•
Turystyka
[73674]
•
Informatyka
[152030]
•
Komiksy
[35731]
•
Encyklopedie
[22469]
•
Dziecięca
[619141]
•
Hobby
[146230]
•
AudioBooki
[2073]
•
Literatura faktu
[229162]
•
Muzyka CD
[459]
•
Słowniki
[3040]
•
Inne
[440011]
•
Kalendarze
[460]
•
Podręczniki
[165754]
•
Poradniki
[486174]
•
Religia
[507618]
•
Czasopisma
[436]
•
Sport
[60826]
•
Sztuka
[239618]
•
CD, DVD, Video
[4128]
•
Technologie
[211878]
•
Zdrowie
[102729]
•
Książkowe Klimaty
[120]
•
Zabawki
[3096]
•
Puzzle, gry
[3794]
•
Literatura w języku ukraińskim
[277]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10443]
Kategorie szczegółowe BISAC
Let it Smoke: The Best Meat Grilling Recipes from a Pit Boss that Will Blow Your Mind in a Meal
ISBN-13
: 9781915322104 / Angielski / Miękka / 2022 / 360 str.
Bevan McBride
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Let it Smoke: The Best Meat Grilling Recipes from a Pit Boss that Will Blow Your Mind in a Meal
ISBN-13
: 9781915322104 / Angielski / Miękka / 2022 / 360 str.
Bevan McBride
cena
171,08
zł
(netto: 162,93 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 170,17 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Methods - Professional
Cooking
>
Regional & Ethnic - American - General
Cooking
>
Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Carnivore
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781915322104
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
360
Waga:
0.71 kg
Wymiary:
25.4 x 20.32 x 1.91
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Czytaj nas na: