wyszukanych pozycji: 6
![]() |
Realizacja usług w recepcji cz.2
ISBN: 9788389184931 / Polski / broszurowa / 2020 / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) "Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego (Dz.U. z 2019 r. poz. 991) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik h...
|
cena:
45,00 |
![]() |
Realizacja usług w recepcji cz.1
ISBN: 9788389184924 / Polski / broszurowa / 2020 / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) "Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego (Dz.U. z 2019 r. poz. 991) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik h...
|
cena:
45,00 |
![]() |
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
ISBN: 9788389184856 / Polski / broszurowa / 2019 / 216 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół ks...
|
cena:
50,00 |
![]() |
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
ISBN: 9788389184863 / Polski / broszurowa / 2019 / 224 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół ks...
|
cena:
50,00 |
![]() |
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
ISBN: 9788366796041 / Polski / broszurowa / 2023 / 148 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwabranżowego (Dz.U. 2019 poz. 991). Celem podręcznika jest przekazanie wiedzy i zdobycie przez ucznia...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakres...
|
cena:
48,00 |
![]() |
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
ISBN: 9788302147234 / Polski / Miękka / 2014 / 344 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym, tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej. Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw ... |
cena:
69,90 |