• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Antonio Gonzalez Torres » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Effet du chlorure de sodium sur l'inactivation microbienne par haute pression Torres Bello, Edwin Fabian, González Martínez, Gerardo, Martínez López, Antonio 9786202424745
Effet du chlorure de sodium sur l'inactivation microbienne par haute pression

ISBN: 9786202424745 / Francuski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786202424745/Francuski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
La technologie de haute pression hydrostatique (HHP) est la technologie alimentaire non thermique la plus développée commercialement. Elle permet d'atteindre des niveaux d'inactivation microbienne et enzymatique proches de ceux de la pasteurisation thermique, tout en préservant les propriétés sensorielles et nutritionnelles des produits transformés. Pour atteindre ce niveau d'inactivation, on utilise une pression comprise entre [100 et 800] MPa (mégapascals) avec des temps de traitement courts (de quelques secondes à plusieurs minutes), combinés à une température modérée (20 à...
La technologie de haute pression hydrostatique (HHP) est la technologie alimentaire non thermique la plus développée commercialement. Elle permet d'...
cena: 178,89

 Auswirkung von Natriumchlorid auf die Inaktivierung von Mikroorganismen durch hohen Druck Torres Bello, Edwin Fabian, González Martínez, Gerardo, Martínez López, Antonio 9786202424721
Auswirkung von Natriumchlorid auf die Inaktivierung von Mikroorganismen durch hohen Druck

ISBN: 9786202424721 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786202424721/Niemiecki/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
Die Technologie des hohen hydrostatischen Drucks (HHP) ist die nicht-thermische Lebensmitteltechnologie, die kommerziell am weitesten entwickelt ist. Sie erreicht eine mikrobielle und enzymatische Inaktivierung, die der thermischen Pasteurisierung nahekommt, wobei die sensorischen und ernährungsphysiologischen Eigenschaften der verarbeiteten Produkte erhalten bleiben. Um diesen Inaktivierungsgrad zu erreichen, wird ein Druck im Bereich von [100-800] MPa (Megapascal) bei kurzen Behandlungszeiten (von wenigen Sekunden bis zu mehreren Minuten) in Kombination mit moderaten Temperaturen (20-50...
Die Technologie des hohen hydrostatischen Drucks (HHP) ist die nicht-thermische Lebensmitteltechnologie, die kommerziell am weitesten entwickelt ist. ...
cena: 178,89

 Efeito do cloreto de sódio na inativação microbiana por alta pressão Torres Bello, Edwin Fabian, González Martínez, Gerardo, Martínez López, Antonio 9786202424776
Efeito do cloreto de sódio na inativação microbiana por alta pressão

ISBN: 9786202424776 / Portugalski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786202424776/Portugalski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
cena: 178,89

 Wplyw chlorku sodu na inaktywacje mikroorganizmów pod wysokim cisnieniem Torres Bello, Edwin Fabian, González Martínez, Gerardo, Martínez López, Antonio 9786202424769
Wplyw chlorku sodu na inaktywacje mikroorganizmów pod wysokim cisnieniem

ISBN: 9786202424769 / Polski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786202424769/Polski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
cena: 178,89

 Effetto del cloruro di sodio sull'inattivazione microbica mediante alta pressione Torres Bello, Edwin Fabian, González Martínez, Gerardo, Martínez López, Antonio 9786202424752
Effetto del cloruro di sodio sull'inattivazione microbica mediante alta pressione

ISBN: 9786202424752 / Włoski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786202424752/Włoski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
cena: 178,89

 Effect of sodium chloride on microbial inactivation by high pressure : Inactivation by high hydrostatic pressure (HHP) of R. glutinis and P. aurantiogriseum in peptone medium and fresh cheese Torres Bello, Edwin Fabian; González Martínez, Gerardo; Martínez López, Antonio 9783659684838
Effect of sodium chloride on microbial inactivation by high pressure : Inactivation by high hydrostatic pressure (HHP) of R. glutinis and P. aurantiogriseum in peptone medium and fresh cheese

ISBN: 9783659684838 / Angielski / Miękka / 2015 / 64 str.

ISBN: 9783659684838/Angielski/Miękka/2015/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Edwin Fabian Torres Bello; Gerardo González Martínez; Antonio Martínez López
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia