• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiology of Fruits and Vegetables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiology of Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9780367392215 / Angielski / Miękka / 2019 / 648 str.

Gerald M. Sapers;James R. Gorny (International Fresh-Cut ; Ahmed E. Yousef (Ohio State University
Microbiology of Fruits and Vegetables Gerald M. Sapers James R. Gorny (International Fresh-Cut  Ahmed E. Yousef (Ohio State University,  9780367392215 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiology of Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9780367392215 / Angielski / Miękka / 2019 / 648 str.

Gerald M. Sapers;James R. Gorny (International Fresh-Cut ; Ahmed E. Yousef (Ohio State University
cena 302,99 zł
(netto: 288,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 287,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Fresh and fresh-cut fruits and vegetables have an excellent safety record. However, surveillance data from the U.S. Centers for Disease Control and Prevention and recent foodborne illness outbreaks have demonstrated that the incidence of foodborne illnesses linked to the consumption of contaminated fresh fruit and vegetable products may in fact be more prevalent than previously thought. U.S. FDA and USDA microbiological surveys of domestic and imported fresh fruits and vegetables demonstrate that human pathogens are sporadically found to be associated with fresh produce. In addition to increased safety concerns, microbial spoilage represents a significant source of waste for growers, packers, retailers, and consumers. Microbiology of Fruits and Vegetables reviews the extensive research that has been conducted on microbiological problems relating to the safety and spoilage of fruits and vegetables in recent years. It considers incidences of human pathogen contamination, sources of microbial contamination, microbial attachment to produce surfaces, intractable spoilage problems, efficacy of sanitizing treatments for fresh produce, novel interventions for produce disinfection, and methodology for microbiological evaluation of fruits and vegetables. The text is divided into five sections: (I) contamination and state of microflora on fruits and vegetables (II) microbial spoilage of fruits and vegetables (III) food safety issues (IV) interventions to reduce spoilage and risk of foodborne illness (V) microbiological evaluation of fruits and vegetables. In Microbiology of Fruits and Vegetables, the editors, three leaders in the field, have endeavored to present a comprehensive examination, focusing on issues needing coverage, rather than attempting an encyclopedic compilation. They have selected chapter authors who are active researchers in their respective fields and thus bring a working knowledge of current issues, industry practices, and advances in technology.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367392215
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
648
Waga:
1.24 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 3.05
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Microbial Contamination of Fresh Fruits and Vegetables, James R. GornyAttachment of Microorganisms to Fresh Produce, Robert E. Mandrell, Lisa Gorski, and Maria Brandl Internalization and Infiltration, Jerry A. BartzStress adaptation, Luis A. Rodriguez-Romo and Ahmed E. YousefBacterial soft rot, Ching-Hsing LiaoMicrobial Spoilage of Fresh Mushrooms, Naveen Chikthimmah and Robert B. BeelmanSpoilage of Juices and Beverages by Alicyclobacillus Species, Mickey E. ParishInterventions to Ensure the Microbiological Safety of Sprouts, William F. FettMicrobiological Safety of Fresh Citrus and Apple Juices, Susanne E. Keller and Arthur J. MillerMicrobiological Safety Issues of Fresh Melons, Dike Ukuku and Gerald M. SapersFresh-cut Vegetables, Pascal Delaquis Outbreaks Associated with Cyclospora and Cryptosporidium, Ynes Ortega and Charles Sterling Patulin, Lauren S. Jackson, and Mary Ann Dombrink-KurtzmanSafety of Minimally Processed, Acidified and Fermented Vegetable Products, Fred Breidt, Jr.HACCP: A Process Control Approach for Fruit and Vegetable Safety, William C. HurstThe Effect of Quality Sorting and Culling on the Microbiological Quality of Fresh Produce, Susanne E. Keller Washing and Sanitizing Treatments for Fruits and Vegetables, Gerald M. SapersGas/Vapor-phase Sanitation (Decontamination) Treatments, Richard H. Linton, Yingchan Han, Travis L. Selby and Philip E. Nelson Modified Atmosphere Packaging, Brenda G. Werner and Joseph H. Hotchkiss, Hot Water Treatments for Control of Fungal Decay on Fresh Produce, Elazar FallikSurface Pasteurization with Hot Water and Steam, Bassam A. Annous and Michael KozempelNovel Non-thermal Treatments, Dongsheng Guan and Dallas G. Hoover Biological control of Microbial Spoilage of Fresh Produce, Julien Mercier and Pamela G. MarroneSampling, Detection and Enumeration of Pathogenic and Spoilage Microorganisms, Larry R. BeuchatRapid detection of Microbial Contaminants, Daniel Y.C. FungMethods in Microscopy for the Visualization of Bacteria and Their Behavior on Plants, Maria Brandl and Jean-Michel Monier

Gerald M. Sapers, James R. Gorny, Ahmed E. Yousef



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia