• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Whiskypedia: A Compendium of Scotch Whisky » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Whiskypedia: A Compendium of Scotch Whisky

ISBN-13: 9781510702882 / Angielski / Miękka / 2016 / 384 str.

Charles MacLean
Whiskypedia: A Compendium of Scotch Whisky Charles MacLean 9781510702882 Skyhorse Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Whiskypedia: A Compendium of Scotch Whisky

ISBN-13: 9781510702882 / Angielski / Miękka / 2016 / 384 str.

Charles MacLean
cena 69,32
(netto: 66,02 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 69,13
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Why does Scotch whisky taste like it does? Where do the flavors come from? How might they have changed over the years?
The flavor of Scotch whisky is as much influenced by history, craft, and tradition as it is by science. Individual distilleries give their whiskies unique characteristics. These characteristics do not arise magically (as was once thought), nor are they solely the result of the region (as is still thought, by some). They have their roots in the craft and custom of the distillery and of the district in which it is located, but the key influences upon flavor are the distilling equipment itself, how it is operated, and how the spirit is matured.
"Whiskypedia" explores these influences. For the first time, the flavor and character of every malt whisky distilled in Scotland is explored with reference to how it is made. Introductory sections provide an historical overview, an examination of regional differences, and an explanation of the contribution made by each stage of the production process. This compendium is a comprehensive guide to all the distilleries in Scotland (both malt and grain). Each entry provides a brief account of the distillery s history and curiosities, lists the bottlings which are currently available, details how the whisky is made, and explores the flavor and character of each make. Malt whisky is the quintessential spirit of place, and this element of the story has been captured by John MacPherson's camera in specially commissioned images which compliment the text.
Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We ve been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a "New York Times" bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Beverages - Alcoholic- General
Cooking > Regional & Ethnic - English, Scottish & Welsh
Cooking > Reference
Wydawca:
Skyhorse Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781510702882
Rok wydania:
2016
Dostępne języki:
Angielski
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
384
Waga:
0.41 kg
Wymiary:
19.719.7 x 12.7
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia