• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants

ISBN-13: 9780714875651 / Angielski / Twarda / 2018 / 1184 str.

Warwick Joe;Stein Joshua David;Mirosch Natascha
Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants Warwick Joe Stein Joshua David Mirosch Natascha 9780714875651 Phaidon Press Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants

ISBN-13: 9780714875651 / Angielski / Twarda / 2018 / 1184 str.

Warwick Joe;Stein Joshua David;Mirosch Natascha
cena 102,23 zł
(netto: 97,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 100,63 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The all-new, completely revised third appearance of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies

Kategorie:
Turystyka, Przewodniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Travel > Food, Lodging & Transportation - Restaurants
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
Phaidon Press Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780714875651
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
1184
Waga:
1.17 kg
Wymiary:
20.57 x 14.22 x 6.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Joe Warwick is a London-based food writer and critic who started the World's 50 Best Restaurant Awards.

Joshua David Stein contributes to New York Magazine, New York Times and The Sunday Times and is a restaurant critic at the New York Observer.

Evelyn Chen is a Singapore-born writer and regional academy chair for World's 50 Best Restaurants.

Natascha Mirosch covers Brisbane's food news for goodfood.com.au and brisbanetimes.com.au.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia