• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

When French Women Cook: A Gastronomic Memoir with Over 250 Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

When French Women Cook: A Gastronomic Memoir with Over 250 Recipes

ISBN-13: 9781580083652 / Angielski / Miękka / 2010 / 384 str.

Madeleine Kamman
When French Women Cook: A Gastronomic Memoir with Over 250 Recipes Madeleine Kamman 9781580083652 Ten Speed Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

When French Women Cook: A Gastronomic Memoir with Over 250 Recipes

ISBN-13: 9781580083652 / Angielski / Miękka / 2010 / 384 str.

Madeleine Kamman
cena 76,86 zł
(netto: 73,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,44 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Part memoir, part cookbook, this classic of food literature is an immersion course in authentic, regional French home cooking from a world-renowned culinary authority.
As a young woman, Madeleine Kamman developed her passion for food by working in the kitchens of France s most respected regional cooks. She dedicates one chapter to each of these remarkable women, who nourished her appetite for the tradition, rigor, and deeply personal nature of cooking. Her exuberant memoir originally published over 30 years ago tells of collecting mussels at the shore, churning butter from the milk of village cows, gathering mushrooms in nearby woods, and then transforming them into glorious meals under the tutelage of her beloved mentors. Over 250 recipes for the simple dishes Kamman learned at their sides accompany her evocative reminiscences of a bygone era in rural France. Now in paperback, this classic is required reading for anyone who wants to know more about "la cuisine francaise "and the life, times, and tastes of a woman who helped to shape American cooking."

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - French
Biography & Autobiography > Women
Biography & Autobiography > Personal Memoirs
Wydawca:
Ten Speed Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781580083652
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
384
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
23.11 x 15.44 x 2.64
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

An excellent book for reading, learning, and a bit of nostalgia. Christian Science Monitor

On The New Making of a Cook: "This monumental, professional, thorough, and well-researched book is inspiring. Combining French savoir-faire-Cartesian thinking with American ingenuity, enthusiasm, and unconventionality, Madeleine Kamman has produced a remarkable work that will be edifying for any cook but essential for the serious culinary student." Jacques Pépin

French-born MADELEINE KAMMAN began introducing Americans to her native cuisine when she moved to the United States in 1960. Her restaurant, Chez la Mere Madeleine, was renowned as one of the country s finest. In the mid-1980s, she hosted the PBS show Madeleine Cooks, and later founded the School for American Chefs. A James Beard Award winning author, Madeleine continues to be an active mentor in the culinary arts.

Kamman, Madeleine Kamman was born in Paris and educated in modern la... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia