• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

What Is Food?: Researching a Topic with Many Meanings » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

What Is Food?: Researching a Topic with Many Meanings

ISBN-13: 9780367726669 / Angielski / Miękka / 2020 / 190 str.

Ulla Gustafsson; Rebecca O'Connell; Alizon Draper
What Is Food?: Researching a Topic with Many Meanings Ulla Gustafsson Rebecca O'Connell Alizon Draper 9780367726669 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

What Is Food?: Researching a Topic with Many Meanings

ISBN-13: 9780367726669 / Angielski / Miękka / 2020 / 190 str.

Ulla Gustafsson; Rebecca O'Connell; Alizon Draper
cena 169,63
(netto: 161,55 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 166,18
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This volume brings together contributions that provide a snapshot of current food research. What is food? acknowledges the many dimensions of food, including its social, cultural, symbolic and sensual qualities, while also being material in that it is fundamental to our survival.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Socjologia
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Sociological Futures
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367726669
Rok wydania:
2020
Numer serii:
000781668
Ilość stron:
190
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Introduction  Part 1: Studying Food  1. Revisiting ‘Eating Out’ – Understanding 20 Years of Change in the Practice in Three English Cities  2. Food Poverty in Context: Parental Sacrifice and Children’s Experiences in Low-Income Families in the UK  3. From Practices to Volumes, from Meaning to Nutrients: An Interdisciplinary Approach to Healthy and Sustainable Food Consumption  4. Traditional or Cultural Relativist School Meals? The Construction of Religiously Sanctioned School Meals on Social Media  Part 2: Changes and Challenges  5. ‘I Wouldn’t Delve into It Too Much’: Public Concerns (or not) About the Contemporary UK Food Supply System  6. Eating Less Meat ‘to Save the Planet’: Studying the Development of Sustainable Healthy Eating Advice in the UK and Denmark  7. Healthy Eating, Social Class and Ethnicity: Exploring the Food Practices of South Asian Mothers  8. The Original Taste of Real Food: The Discursive Formation of Taiwan’s Food Education  9 ‘We Need to Survive’: Integrating Social Enterprises Within Community Food Initiatives

Ulla Gustafsson is Principal Lecturer in Sociology in Department of Sociology, University of Roehampton. She has published work on school meals in the UK, and her research interests include young people’s food practices.





Rebecca O’Connell is Reader in the Sociology of Food and Families, Thomas Coram Research Unit, UCL Institute of Education. She is co-author, with Julia Brannen, of Food, Families, and Work (2016) and Principal Investigator of the European Research Council-funded study "Families and Food in Hard Times".





Alizon Draper is Reader in Food and Public Health at the University of Westminster. She has a background in both social anthropology and human nutrition and has been involved in extensive research in the UK and internationally on many topics relating to food and nutrition.





Andrea Tonner is Senior Lecturer in the Department of Marketing at the University of Strathclyde and Co-Convenor of the BSA Food Studies Group. Her research considers food marketplaces and how consumers negotiate food consumption for health and well-being.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia