• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Weaning the Pig: Concepts and Consequences » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Weaning the Pig: Concepts and Consequences

ISBN-13: 9789076998176 / Angielski

J.R. Pluske;J.Le Dividich;M.W.A. Verstegen
Weaning the Pig: Concepts and Consequences J.R. Pluske J.Le Dividich M.W.A. Verstegen 9789076998176 Wageningen Academic Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Weaning the Pig: Concepts and Consequences

ISBN-13: 9789076998176 / Angielski

J.R. Pluske;J.Le Dividich;M.W.A. Verstegen
cena 583,53
(netto: 555,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 558,44
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This volume addresses the major issues surrounding the weaning process, both for piglets and the breeding herd, in modern-day pig production. The post-weaned pig presents many challenges to the manager, stockperson and nutritionist, and as such is a critical phase in the overall production system. Numerous challenges are also faced by the sow, which is required to be rebred as soon as possible after weaning. The book draws together summaries of research dealing with both piglets and the sow. The material presented covers the areas of: growth of the weaned pig; nutritional management in preparation for weaning; behavioural changes and adaptations around weaning; voluntary feed intake; digestive physiology; modulation of small intestinal integrity; the intestinal microflora and diarrhoeal diseases after weaning; intestinal immunity; nutritional requirements and intestinal requirements of the weaned pig; environmental and housing issues after weaning; saving and rearing supernumery and underprivileged piglets; and productivity and longevity of the weaned sow.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Medical > Weterynaria
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Wydawca:
Wageningen Academic Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789076998176


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia