• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability

ISBN-13: 9781574448047 / Angielski / Twarda / 2005 / 824 str.

George F. M. Ball; G. F. M. Ball
Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability Ball, George F. M. 9781574448047 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability

ISBN-13: 9781574448047 / Angielski / Twarda / 2005 / 824 str.

George F. M. Ball; G. F. M. Ball
cena 1411,66 zł
(netto: 1344,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1360,10 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability presents information on vitamin chemistry, absorption, and metabolism. The contents of the book is divided into two parts to facilitate accessibility and understanding. Part I, Properties of Vitamins, discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption, and the physiochemical properties of individual vitamins. Factors affecting vitamin bioavailability are also discussed in detail. The second part, Analysis of Vitamins, describes the principles of analytical methods and provides detailed methods for depicting individual vitamins in foods.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology (CRC Press)
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781574448047
Rok wydania:
2005
Numer serii:
000315464
Ilość stron:
824
Waga:
1.25 kg
Wymiary:
23.57 x 15.85 x 4.67
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

“This valuable book is one of the Food Science and Technology series of monographs, textbooks, and reference books. The stated objective of the book is to promote an understanding of vitamins as being the prerequisite for good health. The scope of this book is indicated by its more than 800 pages arranged into two parts, namely, properties of vitamins and analysis of vitamins. … The author’s aim was to provide a context in which chemical structure, bio-potency, physiochemical properties, stability, effect of food storage and processing, absorption, bioavailability, methods of assessing, applicability of analytical techniques, nutritional aspects, and deficiency disorders can be understood. The book composed of 23 chapters that are written in a popular, assertive style, with long lists of references at the end of each chapter. It highlighted the knowledge of vitamin stability toward postharvest handling of food, processing, storage, and preparation for consumption. Chemistry and how vitamins are absorbed and metabolized are discussed. Suitable analytical methods for each vitamin are presented and thoroughly evaluated. … It is a valuable text that provides timely, comprehensive, and well-referenced and-indexed information. … It is compact, well illustrated with useful figures and tables, and can be warmly recommended to food scientists and nutritionists, whether they are students, teachers, or research workers. ”
— Majeed R. Al-Ani, Sultan Qaboos University, Sultanate of Oman, in International Journal of Food Properties, 2006

Properties of Vitamins. Nutritional Aspects of Vitamins. Intestinal Absorption and Bioavailability of Vitamins: Introduction. Vitamin A: Retinoids and the Provitamin A Carotenoids. Vitamin D. Vitamin E. Vitamin K.Thiamin (Vitamin B1). Flavins: Riboflavin, FMN, and FAD (Vitamin B2). Niacin. Vitamin B6. Pantothenic Acid. Biotin. Folate. Vitamin B12 (Cobalamins). Vitamin C. Analysis of Vitamins. Analytical Considerations. Extraction Techniques for the Water-Soluble Vitamins. Microbiological Methods for the Determination of B-Group Vitamins. Physicochemical Analytical Techniques (Excluding HPLC). Determination of the Fat-Soluble Vitamins by HPLC. Determination of Water-Soluble Vitamins by HPLC. Biospecific Methods for Some of the B-Group Vitamins. Summarized Appraisal of Analytical Techniques. Index.

George F.M. Ball



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia