• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Vegetarian Recipes for Meat Eaters: Flexitarian Diet Recipes for People Who Can' » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Vegetarian Recipes for Meat Eaters: Flexitarian Diet Recipes for People Who Can'

ISBN-13: 9781494765194 / Angielski / Miękka / 2013 / 128 str.

Ericka Smits
Vegetarian Recipes for Meat Eaters: Flexitarian Diet Recipes for People Who Can' Ericka Smits 9781494765194 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Vegetarian Recipes for Meat Eaters: Flexitarian Diet Recipes for People Who Can'

ISBN-13: 9781494765194 / Angielski / Miękka / 2013 / 128 str.

Ericka Smits
cena 104,14
(netto: 99,18 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 104,14
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

So you are considering a vegetarian diet. This should not be a spur of the moment decision. You do not want to become vegetarian just for kicks. Becoming a vegetarian is a lifestyle change that will require motivation. Usually, following a vegetarian diet is a process that occurs over time, or it is something you were raised into. This cookbook series was designed to help you make a smooth transition to a vegetarian diet. Each volume in this series includes outstanding and innovative recipes that will make the best "almost" vegetarian food you have ever tasted. But for the person who has just started a vegetarian diet, you will also find easy meat variations, thus turning these outstanding "almost" vegetarian meals into delicious meat eater food. These recipes are also focused towards people who are interested in following a Lacto-Ovo-Vegetarian diet, which would include plant based products, milk and eggs. In every volume of Vegetarian Recipes for Meat Eaters: Flexitarian Diet Recipes for People Who Can't Give Up Meat, you will find a delicious variety or recipes, including soups, snacks, entrees, meals, accompaniments and salads for the family and for entertaining guests. Here is what you will find inside Volume Three: Chapter One - Soups & Snacks Lots of flavor surprises from around the world will delight you in this section. Even more inventive are the snacks, some of which could double as a tempting entree. Chapter Two - Grains Start exploring the fabulous range of grains and see how readily they blend with other ingredients in a great variety of enticing dishes. The grains used in these recipes offer earthy colors and different shapes and offer high nutrition, with protein, fiber, and complex carbohydrates. Chapter Three - Pasta Easy and satisfying meals with pasta are enjoyable to cook, and always very popular. These recipes are scrumptiously different, with many unique temptations that will leave your guests wanting more. Chapter Four - Pulses Peas, beans and lentils are unobtrusive stars, easy to use, a source of protein and fiber, wonderfully filling and economical, too. The pulses in these recipes show their style in hearty main meals, pretty salads, dinner party fare, casual lunches and snacks, all with lots of color and great taste. Chapter Five - Vegetables In a triumph of tastes and textures, I have used a fabulous range of vegetables for recipes with an international touch. They are innovative without being difficult, giving you new ways with favorites, plus the chance to try something you might not have thought of using."


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Vegetarian
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781494765194
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
128
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.84
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia