ISBN-13: 9788324071449 / Polski / twarda / 2021 / 240 str.
GDYBY NA ŚWIECIE MIAŁA ISTNIEĆ TYLKO JEDNA KSIĄŻKA KUCHARSKA, BYŁABY NIĄ WŁAŚNIE TA!Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym foodie ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?Jeśli odpowiedziałeś tak na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś Upiecz to! gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.Składniki: Do wyboru, do koloru książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!Uwagi:Przepisy są porażkoodporne po prostu nie da się ich zepsuć!Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amatora efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!
GDYBY NA ŚWIECIE MIAŁA ISTNIEĆ TYLKO JEDNA KSIĄŻKA KUCHARSKA, BYŁABY NIĄ WŁAŚNIE TA!Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym foodie ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?Jeśli odpowiedziałeś tak na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś Upiecz to! gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.Składniki: Do wyboru, do koloru książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!Uwagi:Przepisy są porażkoodporne po prostu nie da się ich zepsuć!Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amatora efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!