• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Ultrafiltración de proteínas y enzimas del suero de queso » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Ultrafiltración de proteínas y enzimas del suero de queso

ISBN-13: 9783847350934 / Hiszpański / Miękka / 2011 / 104 str.

Beatriz Nelly Castro Di Falco
Ultrafiltración de proteínas y enzimas del suero de queso Castro Di Falco Beatriz Nelly 9783847350934 Editorial Acad Mica Espa Ola - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Ultrafiltración de proteínas y enzimas del suero de queso

ISBN-13: 9783847350934 / Hiszpański / Miękka / 2011 / 104 str.

Beatriz Nelly Castro Di Falco
cena 174,04
(netto: 165,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 174,04
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

La Industria Quesera pierde en el suero durante el proceso de fabricacion las proteinas solubles de la leche de alto valor nutritivo y el 70 % de la renina agregada para la coagulacion. Nuevos usos para el suero y sus subproductos han sido y siguen siendo desarrollados, pero el mercado para esos productos no es suficiente para el crecimiento sostenido que en los ultimos anos esta teniendo el volumen de suero producido. El retorno economico de la Industria Quesera seria claramente mas alto si las proteinas del suero fueran reincorporadas al queso y pagadas como tal en lugar de ser desechadas o convertidas en ingredientes funcionales para la Industria Alimentaria. Por ultrafiltracion es posible recuperar la renina y al mismo tiempo concentrar las proteinas que la acompanan."

La Industria Quesera pierde en el suero durante el proceso de fabricación las proteínas solubles de la leche de alto valor nutritivo y el 70 % de la renina agregada para la coagulación. Nuevos usos para el suero y sus subproductos han sido y siguen siendo desarrollados, pero el mercado para esos productos no es suficiente para el crecimiento sostenido que en los últimos años está teniendo el volumen de suero producido. El retorno económico de la Industria Quesera sería claramente más alto si las proteínas del suero fueran reincorporadas al queso y pagadas como tal en lugar de ser desechadas o convertidas en ingredientes funcionales para la Industria Alimentaria. Por ultrafiltración es posible recuperar la renina y al mismo tiempo concentrar las proteínas que la acompañan.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > General
Wydawca:
Editorial Acad Mica Espa Ola
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9783847350934
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
104
Waga:
0.16 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.64
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

De nacionalidad uruguaya es Ingeniera Química egresada de la Universidad de la República, Master en Ingeniería de Alimentos de la Universidad de Lund, Suecia y Master en Ingeniería Química de la Universidad de la República.Actualmente es Profesora Adjunta de la Facultad de Ingeniería de la Universidad de la República.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia