Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Type and timing of rewards as influencing factors on the value perception of a customer loyalty program » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Type and timing of rewards as influencing factors on the value perception of a customer loyalty program
ISBN-13
: 9783638685306 / Angielski / Miękka / 2007 / 214 str.
Ulrich Pohl
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Type and timing of rewards as influencing factors on the value perception of a customer loyalty program
ISBN-13
: 9783638685306 / Angielski / Miękka / 2007 / 214 str.
Ulrich Pohl
cena
502,83
zł
(netto: 478,89 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 471,33 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics
>
Marketing - General
Business & Economics
>
Sales & Selling - General
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783638685306
Rok wydania:
2007
Ilość stron:
214
Waga:
0.28 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 1.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: