• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour

ISBN-13: 9783844315394 / Angielski / Miękka / 2011 / 208 str.

Joshi, Priyanka
Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour Joshi, Priyanka 9783844315394 LAP Lambert Academic Publishing AG & Co KG - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour

ISBN-13: 9783844315394 / Angielski / Miękka / 2011 / 208 str.

Joshi, Priyanka
cena 354,20 zł
(netto: 337,33 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 354,20 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Colour is one of the most important sensoryperceptions as it helps to accept or rejectparticular foods. A consumer's choice of food isoften associated with a specific colour and itsintensity. Presently, there is an increased globaltrend towards usage of colours of natural productorigin in food, pharmaceutical and personal careproduct industries as the usage of syntheticcolorants is leading to certain health and otherassociated ill effects. Much awareness is beingcreated amongst consumers for adopting naturalproducts in their day to day life. In this regard, Turmeric (Curcuma longa) is the best option availableas it is commonly used to impart yellow colour mostlyfor spicy preparation(s). This book dealt with usageof yellow colour from turmeric in selected foodproducts including the processing techniques involvedin colour extraction; their physic-chemicalproperties; usage in various food products along withtheir consumer acceptability and market potential.The authors believe that this book is a good sourceof information for all those involved in naturalproduct(s) applications especially of turmeric, including academic, research as well as processingcommunit

Colour is one of the most important sensoryperceptions as it helps to accept or rejectparticular foods. A consumers choice of food isoften associated with a specific colour and itsintensity. Presently, there is an increased globaltrend towards usage of colours of natural productorigin in food, pharmaceutical and personal careproduct industries as the usage of syntheticcolorants is leading to certain health and otherassociated ill effects. Much awareness is beingcreated amongst consumers for adopting naturalproducts in their day to day life. In this regard,Turmeric (Curcuma longa) is the best option availableas it is commonly used to impart yellow colour mostlyfor spicy preparation(s). This book dealt with usageof yellow colour from turmeric in selected foodproducts including the processing techniques involvedin colour extraction; their physic-chemicalproperties; usage in various food products along withtheir consumer acceptability and market potential.The authors believe that this book is a good sourceof information for all those involved in naturalproduct(s) applications especially of turmeric,including academic, research as well as processingcommunity.

Kategorie:
Hobby, Kolekcjonerstwo
Kategorie BISAC:
Antiques & Collectibles > Ogólny
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing AG & Co KG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783844315394
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
208
Waga:
0.31 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.22
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Priyanka Joshi, PhD: Studied Foods and Nutrition at MaharanaPratap University of Agriculture and Technology. Research scholarat Plant Biotechnology Centre, SKRAU, India.Shashi Jain, PhD: Associate Professor and Head, Foods andNutrition, College of Home Science, MPUAT, India



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia