• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols

ISBN-13: 9781493956357 / Angielski / Miękka / 2016 / 349 str.

Huw D. Jones; Peter R. Shewry
Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols Jones, Huw D. 9781493956357 Humana Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols

ISBN-13: 9781493956357 / Angielski / Miękka / 2016 / 349 str.

Huw D. Jones; Peter R. Shewry
cena 402,53
(netto: 383,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Here, experts examine the latest protocols for the transformation, regeneration and selection of these three species, using both biolistics and Agrobacterium tumefaciens, to fulfil the need for techniques and resources in this vital area of research.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Agronomy - Crop Science
Science > Biotechnology
Science > Life Sciences - Genetics & Genomics
Wydawca:
Humana Press
Seria wydawnicza:
Methods in Molecular Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781493956357
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
349
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Preface Contributors Part I: Introduction 1. Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Paul A. Lazzeri and Huw D. Jones Part II: Transformation and Regeneration 2. Selection of Transformed Plants Huw D. Jones and Caroline A. Sparks 3. Reporter Genes Alison Huttly 4. Biolistics Transformation of Wheat Caroline A. Sparks and Huw D. Jones 5. Agrobacterium-Mediated Transformation of Bread and Durum Wheat Using Freshly Isolated Immature Embryos Huixia Wu, Angela Doherty and Huw D. Jones 6. Floral Transformation of Wheat Sujata Agarwal, Star Loar, Camille Steber and Janice Zale 7. Highly Efficient Agrobacterium-Mediated Transformation of Wheat via In Planta Inoculation Thierry Risacher, Melanie Craze, Sarah Bowden, Wyatt Paul and Tina Barsby 8. Barley Transformation Using Biolistic Techniques Wendy A. Harwood and Mark A. Smedley 9. Barley Transformation Using Agrobacterium-Mediated Techniques Wendy A. Harwood, Joanne G. Bartlett, Silvia C. Alves, Matthew Perry, Mark A. Smedley, Nicola Leyland and John W. Snape 10. Transformation of Oats and its Application to Improving Osmotic Stress Tolerance Shahina B. Maqbool, Heng Zhong, Hesham F. Oraby and Mariam B. Sticklen Part III: Gene and Protein Expression 11. Promoter Sequences for Defining Transgene Expression Huw D. Jones and Caroline A. Sparks 12. Down-Regulationof Gene Expression by RNA-Induced Gene Silencing Silvia Travella and Beat Keller Part IV: Characterisation of Transgenic Plants 13. Gene Insertion Patterns and Sites Phillippe Vain and Vera Thole 14. Fluorescent In Situ Hybridization to Detect Transgene Integration Into Plant Genomes Trude Schwartzacher 15. Establishing Substantial Equivalence: Transcriptomics María Marcela Baudo, Stephen J. Powers, Rowan A.C. Mitchell and Peter R. Shewry 16. Establishing Substantial Equivalence: Proteomics Alison Lovegrove, Louise Salt and Peter R. Shewry 17. Establishing Substantial Equivalence: Metabolomics Michael H. Beale, Jane L. Ward and John M. Baker 18. Design and Management of Field Trials of Transgenic Cereals Zoltán Bedo, Mariann Rakszegi and László Láng 19. GM Risk Assessment Penelope A.C. Sparrow Part V: Conclusions 20. Transgenic Wheat, Barley and Oats: Future Prospects Jim M. Dunwell

The understanding of the physical and genetic structure of plant genomes and the determination of phenotypes via interactions of coding and non-coding regions with the environment has quickly become the key to the future of plant breeding and agriculture.  In Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols, expert investigators contribute the latest protocols for the transformation, regeneration and selection of these three species, using both biolistics and Agrobacterium tumefaciens, in order to fill the need for techniques and resources in this vital area of research.  Covering such topics as in vitro Agrobacterium co-cultivation, the manipulation of gene expression, and GM risk assessment, this versatile collection focuses on the study of temperate small grain cereals while many of its readily reproducible procedures could be easily adapted to accommodate other cereals and plants.  The in-depth chapters adhere to the highly successful Methods in Molecular Biology™ series format, featuring brief introductions to the subject, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step laboratory protocols and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls.

Comprehensive and cutting-edge, Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols is an ideal guide for scientists pursuing this powerful, forward-thinking genetic strategy.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia