Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Toughening Mechanisms in Quasi-Brittle Materials » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Toughening Mechanisms in Quasi-Brittle Materials
ISBN-13
: 9780792311980 / Angielski / Twarda / 1991 / 186 str.
S. P. Shah
;
S. P. Shah
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Toughening Mechanisms in Quasi-Brittle Materials
ISBN-13
: 9780792311980 / Angielski / Twarda / 1991 / 186 str.
S. P. Shah
;
S. P. Shah
cena
539,63
zł
(netto: 513,93 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 509,50 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Fizyka
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Fracture Mechanics
Science
>
Mechanics - General
Technology & Engineering
>
Materials Science - General
Wydawca:
Kluwer Academic Publishers
Seria wydawnicza:
Topics in Molecular Organization and Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780792311980
Rok wydania:
1991
Numer serii:
000097751
Ilość stron:
186
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: