Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
To Drink and to Eat Vol. 2: More Meals and Mischief from a French Kitchen » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2858761]
•
Literatura piękna
[1806812]
więcej...
•
Turystyka
[73676]
•
Informatyka
[151472]
•
Komiksy
[35553]
•
Encyklopedie
[22524]
•
Dziecięca
[611709]
•
Hobby
[148550]
•
AudioBooki
[2098]
•
Literatura faktu
[227532]
•
Muzyka CD
[448]
•
Słowniki
[2882]
•
Inne
[434908]
•
Kalendarze
[1266]
•
Podręczniki
[163017]
•
Poradniki
[486402]
•
Religia
[505218]
•
Czasopisma
[412]
•
Sport
[60315]
•
Sztuka
[238409]
•
CD, DVD, Video
[3632]
•
Technologie
[210257]
•
Zdrowie
[103034]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2966]
•
Puzzle, gry
[3506]
•
Literatura w języku ukraińskim
[264]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9831]
Kategorie szczegółowe BISAC
To Drink and to Eat Vol. 2: More Meals and Mischief from a French Kitchen
ISBN-13
: 9781620108550 / Angielski / Twarda / 2021 / 128 str.
Guillaume Long
;
Sylvia Grove
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
To Drink and to Eat Vol. 2: More Meals and Mischief from a French Kitchen
ISBN-13
: 9781620108550 / Angielski / Twarda / 2021 / 128 str.
Guillaume Long
;
Sylvia Grove
cena
114,35
zł
(netto: 108,90 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 114,35 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Regional & Ethnic - French
Comics & Graphic Novels
>
General
Cooking
>
Essays & Narratives
Wydawca:
Oni Press,US
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781620108550
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
128
Waga:
0.74 kg
Wymiary:
28.7 x 22.35 x 1.52
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: