Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The history of England from the accession of James the Second ... Eleventh edition. » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
The history of England from the accession of James the Second ... Eleventh edition.
ISBN-13
: 9781241556044 / Angielski / Miękka / 2011 / 708 str.
Thomas Macaulay
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The history of England from the accession of James the Second ... Eleventh edition.
ISBN-13
: 9781241556044 / Angielski / Miękka / 2011 / 708 str.
Thomas Macaulay
cena
160,42
zł
(netto: 152,78 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 150,74 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych
Dostawa przed świętami
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Historia
Kategorie BISAC:
History
>
Europe - Great Britain - General
Wydawca:
British Library, Historical Print Editions
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781241556044
Rok wydania:
2011
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
708
Waga:
1.24 kg
Wymiary:
24.624.6 x 18.924.6 x 18.9 x 3
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: