• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Way of the Cocktail: Japanese Traditions, Techniques, and Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Way of the Cocktail: Japanese Traditions, Techniques, and Recipes

ISBN-13: 9780593135372 / Angielski / Twarda / 2021 / 336 str.

Emma Janzen
The Way of the Cocktail: Japanese Traditions, Techniques, and Recipes Emma Janzen 9780593135372 Random House USA Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Way of the Cocktail: Japanese Traditions, Techniques, and Recipes

ISBN-13: 9780593135372 / Angielski / Twarda / 2021 / 336 str.

Emma Janzen
cena 136,19 zł
(netto: 129,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 123,31 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking > Beverages - Alcoholic - Bartending & Cocktails
Cooking > Beverages - Alcoholic- General
Cooking > Regional & Ethnic - Japanese
Wydawca:
Random House USA Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780593135372
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
336
Waga:
1.03 kg
Wymiary:
25.65 x 16.76 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

A love letter to the art of preparing a drink . . . the drinks wink from the pages like glittering jewels: the beautiful pink and green Hishimochi bitters and soda, a wisteria cocktail the color of the sky before rain, a vintage award-winning drink called Sky Diving which looks, delightfully, just how it sounds. Vanity Fair

Momosé provides a treasure chest overflowing with tips for mere mortal bartenders to re-create her graceful style of bartending. Chicago Tribune

A fascinating history of Japanese drink culture. Thrillist

These modern Japanese cocktails will mentally transport you across the globe. Shape

After expertly surveying the contemporary cocktail landscape of Japan and how it came to be, Julia Momosé welcomes readers behind her bar to explore the tools, techniques, and philosophy she employs to craft her groundbreaking mixed drinks. Jim Meehan, author of Meehan s Bartender Manual and The PDT Cocktail Book

Through a mix of personal history, reporting, and an impressive collection of classic and original recipes, Julia Momosé, with writing support by Emma Janzen, has synthesized the craftsmanship, the harmony, and, perhaps most important, the ethereal magnetism of the Japanese approach to cocktails. The Way of the Cocktail is itself a reflection of the Japanese way. Talia Baiocchi, founder and editor-in-chief of PUNCH

Julia Momosé s long-awaited cocktail book is the first to precisely convey why Japanese cocktail culture is so unique. With her beautiful mind, passion, and talent, Momosé gives readers a deep understanding of Japanese cocktails and will encourage and inspire Japanese bartenders as well. She reminds bartenders like ourselves of all of the special elements of our culture that we often take for granted. Takuo and Sumire Miyanohara, founders, owners, and bartenders of Bar Orchard Ginza

Born and raised in Japan, Julia Momosé has infused the sensibilities of Japanese bartending culture into every cocktail program she has contributed to, from the Michelin-starred GreenRiver and its companion lounge, The Annex, to Oriole, a two-Michelin-starred tasting menu restaurant in Chicago. She then opened her own bar, the acclaimed Kumiko, an intimate Japanese drinking experience in Chicago, followed by the omakasé counter Kikk , which earned a Michelin star. She lives in Chicago with her husband, fellow bartender Sammy Faze, in a household of plants.
 
Emma Janzen is a journalist, editor, and photographer specializing in all things drinks and design. Her first book, Mezcal: The History, Craft & Cocktails of the World s Ultimate Artisanal Spirit, was nominated for a James Beard Award. She lives in Chicago with her husband and two tuxedo cats.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia