• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Science Chef Travels Around the World: Fun Food Experiments and Recipes for Kids » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Science Chef Travels Around the World: Fun Food Experiments and Recipes for Kids

ISBN-13: 9780471117797 / Angielski / Miękka / 1996 / 192 str.

Joan D'Amico; Tina Cash-Walsh; Tina Cash-Walsh
The Science Chef Travels Around the World: Fun Food Experiments and Recipes for Kids Drummond, Karen E. 9780471117797 Jossey-Bass - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Science Chef Travels Around the World: Fun Food Experiments and Recipes for Kids

ISBN-13: 9780471117797 / Angielski / Miękka / 1996 / 192 str.

Joan D'Amico; Tina Cash-Walsh; Tina Cash-Walsh
cena 73,02 zł
(netto: 69,54 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 68,88 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Discover the delicious answers as you satisfy your hunger for science

The Science Chef Travels Around the World is serving up a feast of fun with over 60 easy-to-do food experiments and recipes. Come and join the adventure You'll travel to 14 fascinating countries--starting in Canada and ending in Ghana--and along the way you'll explore the science secrets of food.

Why does orange soda fizz? Do vegetables really die when you pick them? What makes peanut butter smooth? You'll discover the scientific answers to these and dozens of other yummy mysteries. Plus you'll get to make and eat Sizzling Mexican Chicken Fajitas, tasty Italian Cannoli, Awesome Chinese Egg Rolls, and many other delicious dishes.

Whether you're a beginner or an experienced cook, you can become an International Science Chef, too. All experiments and recipes are kid-tested, include metric equivalents, and require only common ingredients and kitchen utensils. The Science Chef Travels Around the World also includes rules for kitchen safety and a complete nutrition guide.

Kategorie:
Dziecięca
Kategorie BISAC:
Juvenile Fiction > General
Wydawca:
Jossey-Bass
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471117797
Rok wydania:
1996
Ilość stron:
192
Waga:
0.33 kg
Wymiary:
23.55 x 19.15 x 1.19
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik

DISCOVERING THE KITCHEN.

Cooking Skills.

Safety Rules.

NORTH AMERICA.

Canada.

Mexico.

CENTRAL AND SOUTH AMERICA.

Brazil.

EUROPE.

Italy.

France.

Germany.

Spain.

THE MIDDLE EAST.

Israel.

ASIA.

India.

China.

Japan.

Thailand.

AFRICA.

Morocco.

Ghana.

Appendices.

Glossary.

Index.

JOAN D′AMICO has taught cooking to elementary and middle school students and is currently a cooking instructor at Kings Cookingstudio in New Jersey.

KAREN EICH DRUMMOND is a registered dietitian and the author of several cookbooks, including Cook′s Healthy Handbook (Wiley). Ms. D′Amico and Ms. Drummond are coauthors of the original Science Chef.

Discover the delicious answers as you satisfy your hunger for science!

The Science Chef Travels Around the World is serving up a feast of fun with over 60 easy–to–do food experiments and recipes. Come and join the adventure! You′ll travel to 14 fascinating countries starting in Canada and ending in Ghana and along the way you′ll explore the science secrets of food.

Why does orange soda fizz? Do vegetables really die when you pick them? What makes peanut butter smooth? You′ll discover the scientific answers to these and dozens of other yummy mysteries. Plus you′ll get to make and eat Sizzling Mexican Chicken Fajitas, tasty Italian Cannoli, Awesome Chinese Egg Rolls, and many other delicious dishes.

Whether you′re a beginner or an experienced cook, you can become an International Science Chef, too. All experiments and recipes are kid–tested, include metric equivalents, and require only common ingredients and kitchen utensils. The Science Chef Travels Around the World also includes rules for kitchen safety and a complete nutrition guide.

D'Amico, Joan THE AUTHORS

Joan D'Amico, M.A., L.D.T.C., is a ... więcej >



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia