• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Rocky Mountain Cook Book: For High Altitude Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Rocky Mountain Cook Book: For High Altitude Cooking

ISBN-13: 9781443738378 / Angielski / Twarda / 2008 / 392 str.

Caroline Trask Norton
The Rocky Mountain Cook Book: For High Altitude Cooking Norton, Caroline Trask 9781443738378 Hughes Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Rocky Mountain Cook Book: For High Altitude Cooking

ISBN-13: 9781443738378 / Angielski / Twarda / 2008 / 392 str.

Caroline Trask Norton
cena 193,64 zł
(netto: 184,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,59 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Originally published in 1903, Nortons cookbook aimed to provide Denver cooks with simple recipes adapted for those living at higher altitudes. The recipes were designed for the average home cook and called for widely available ingredients and basic cooking methods.

PREFACE: In publishing the third edition the author has added many more pages, and wholly reconst. ructed it, profiting by the experience gained from the previous editions. Knowing the difficulty of cooking in a high altitude the author, in this book, has endeavored to give the public the benefit obtained from teaching and housekeeping in Denver, making high altitude cooking a special study. Water boils at sea level at 212. In Denrer, where the air is much lighter, it boils at 202. Therefore, it does not reach as great a heat and boiling requires a longer time. It has been the wish to make the recipes practical and easily followed by the most inexperienced cooks. She has not attempted gving much information on chemistry and food values, leaving that for the cooking schools. No girls education is complete without such a course. h intelligent knowledge of cooking will enable thein to feed their family with less expense and giving them the variety the family requires. Food for invalids should be selected and cooked with the greatest care. A chapter is devoted to that kind of cooking. Scientific cooking should fill an important part in the training of a. nurse. The desire of the author will be obtained if the book proves helpful to all who use it and inspires them with the wish for more knowledg in theart of cooking. GENERAL RULES. Be correct in measurements for perfect results. All measurements level excepting baking powder, which is measured rounding with the side of the can. Sift flour before measuring. Use a standard measuring cup. Scald milk over hot water. Cook vegetables in freshly boiled salted water. To butter crumbs-one tablespoonful of melted butter mixed with two tablespoonfuls of crumbs. To extract the juice from onions, cut across the grain, cutting in halves and grate. TABLE OF CONTENTS: Page Breads ............................................... 9 Breads with Baking Powder .......................... 20 Griddle Cakes ........................................ 26 Cereals .............................................. 29 Soups ............................................... 30 Cream Soups ........................................ 39 Summer Soups ....................................... 47 Fruit SOUPS .. ....................................... 47 Fish ................................................. 49 Shell Fish ........................................... 57 Lobsters ............................................ 64 Meats .............................................. 67 Pork .................................................. 77 Mutton and Lamb ................................... 82 Veal ............................................... 87 Poultry ............................................. 94 Game ............................................... 108 Entrees ............................................. 114 Fritters ............................................. 138 Vegetables .......................................... 141 - Sauces .............................................. 169 Puddings and Ice Cream Sauces ........................ 180 Cheese Dishes ....................................... 186 Salads .......

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Western States
Wydawca:
Hughes Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781443738378
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
392
Waga:
0.64 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia