• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The River Cottage Meat Book: [A Cookbook] » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The River Cottage Meat Book: [A Cookbook]

ISBN-13: 9781580088435 / Angielski / Twarda / 2007 / 543 str.

Hugh Fearnley-Whittingstall; Simon Wheeler
The River Cottage Meat Book: [A Cookbook] Fearnley-Whittingstall, Hugh 9781580088435 Ten Speed Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The River Cottage Meat Book: [A Cookbook]

ISBN-13: 9781580088435 / Angielski / Twarda / 2007 / 543 str.

Hugh Fearnley-Whittingstall; Simon Wheeler
cena 211,37 zł
(netto: 201,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 210,21 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

First published in the United Kingdom, THE RIVER COTTAGE MEAT BOOK quickly became an underground hit among food cognoscenti around the world. Now tailored for American cooks, this loving, authoritative, and galvanizing ode to good meat is one part manifesto on high-quality, local, and sustainable meat production; two parts guide to choosing and storing meats and fowl; and three parts techniques and recipes for roasting, cooking, barbecuing, preserving, and processing meats and getting the most out of leftovers. With this thought-provoking and practical guide, meat eaters can knowledgeably buy and prepare meat for better health and better living, while supporting the environment, vibrant local economies, and respectful treatment of animals. Already a sensation in the United Kingdom, this groundbreaking treatise on choosing and preparing meat is now available in the United States for the first time.
Includes more than 100 recipes and more than 200 full-color photographs.
Thoughtfully Americanized, with complete information about assorted cuts (including illustrations), production standards, and sources for buying and learning about meats in the United States.
British edition has sold 150,000 copies.
"

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Cooking > Reference
Cooking > Regional & Ethnic - American - General
Wydawca:
Ten Speed Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781580088435
Rok wydania:
2007
Ilość stron:
543
Waga:
2.11 kg
Wymiary:
27.13 x 20.47 x 3.73
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Fearnley-Whittingstall, Hugh Hugh Fearnley-Whittingstall is a writer, broadcast... więcej >
Wheeler, Simon Peter Kaminsky is the author and coauthor of many ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia