• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Quest for Food: A Natural History of Eating » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Quest for Food: A Natural History of Eating

ISBN-13: 9781489977410 / Angielski / Miękka / 2016 / 866 str.

Harald Brussow
The Quest for Food: A Natural History of Eating Brüssow, Harald 9781489977410 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Quest for Food: A Natural History of Eating

ISBN-13: 9781489977410 / Angielski / Miękka / 2016 / 866 str.

Harald Brussow
cena 441,75
(netto: 420,71 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 424,07
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This book explores the links between food and human cultural and physical evolution. This book catalyzes discussion between scientists working on one side in food science and on the other side in biological and biomedical research.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Social Science > Antropologia
Science > Biologia i przyroda
Cooking > History
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781489977410
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
866
Waga:
1.21 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 4.47
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

From the reviews:

"Brüssow ... has written an interesting collection of scientific essays about the biological and evolutionary history of eating. The Quest for Food is organized in broad chapters with numerous subchapters. ... Summing Up: Recommended. Upper-division undergraduates through faculty." (S. C. Hardesty, CHOICE, Vol. v4 (3), November, 2007)

A Nutritional Conditio Humana.- Some Aspects of Nutritional Biochemistry.- Bioenergetics.- The Evolution of Eating Systems.- The Ecology of Eating Systems.- Eating Cultures.- We as Food and Feeders.- An Agro(-Eco)nomical Outlook: Feeding the Billions.

Harald Brüssow is a Senior Research Scientist in Nestle Research Centre's Nutrition and Health Department in Lausanne, Switzerland. He received his PhD at the Max Planck Institute for Biochemistry at Martinsried, Germany and served on the editorial board of two journals published by the American Society for Microbiology.

The Quest for Food: A Natural History of Eating is a collection of essays that surveys eating through time, from the perspective of a biologist.

The quest begins in prehistoric times with religion and the exploration of the connection between food and sex. This leads to an investigation of the deep links between food and culture, exploring the basic question of "what is eating?" The second section embarks on a biochemistry-oriented journey tracing the path of a food molecule through the central carbon pathway until it is decomposed into CO2, H2O and ATP. The third section delves into the evolution of eating systems, beginning with the elements of the primordial soup through the birth of single cell organisms such as bacteria and archea. We then follow this evolution in the fourth section through higher developed organisms: from the first organisms in the ocean to the ones on land. The next two sections explore the stories of food from an ecological, then behavioral viewpoint, leading the reader from animals to early hominids, and into human history. The final section takes apart an anthropocentric view of the world by presenting man as prey for the oldest predators: microbes. The text closes with an agronomical outlook on how to feed the billions.

The goal of The Quest for Food is to catalyze discussions between scientists working in food science, and those in biological and biomedical research.

 

About the Author:

Harald Brüssow is a Senior Research Scientist at Nestle Research Centre's Nutritional Health Department, in Lausanne, Switzerland.

Brussow, Harald Harald BrA1/4ssow is a Senior Research Scientist i... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia